Κεντρική Elite League Ανάδοχος γονέας κι επίσημα (pic)

Ανάδοχος γονέας κι επίσημα (pic)

faros

faros

Ο Φάρος Κερατσινίου έγινε κι επίσημα ανάδοχος γονέας τεσσάρων παιδιών. Οι Κερατσινιώτες παρέλαβαν τους φακέλους των παιδιών κι ανέλαβαν την “προστασία” τους, προσφέροντας τους τα βασικά αγαθά.

Η ομάδα του Φάρου έδειξε για ακόμα μία φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, προχωρώντας σε μία αξιέπαινη κίνηση, την οποία θα ήταν καλό να μιμηθούν κι άλλοι σύλλογοι.

Αναλυτικά:
“Ο Φάρος Κερατσινίου πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την Action Aid όσον αφορά την αναδοχή τεσσάρων παιδιών των οποίων τα μηνιαία έξοδά τους αναλαμβάνει η ομάδα μας.

Έτσι λοιπόν σήμερα έφτασαν οι τέσσερις φάκελοι των παιδιών που γίναμε ανάδοχοι γονείς οι οποίοι περιλαμβάνουν τις φωτογραφίες των παιδιών, πληροφορίες επικοινωνίας μαζί τους καθώς και λεπτομέρειες για τις χώρες και το περιβάλλον στο οποίο ζουν.

Η διαδικασία της αναδοχής είναι πολύ εύκολη και το μόνο που χρειάζεται είναι λίγα χρήματα από το υστέρημά μας. Με αυτό το ποσό “προστατεύουμε” και ουσιαστικά συντηρούμε ένα παιδί το οποίο περνάει δύσκολα και προσπαθεί να επιβιώσει προσφέροντάς του τα βασικά αγαθά. Ευελπιστούμε την κίνησή μας αυτή να μιμηθούν και άλλοι Σύλλογοι ώστε να δημιουργήσουμε ένα βασικό πυρήνα εσόδων γι’ αυτά τα παιδιά.

Περισσότερες πληροφορίες στο σάιτ:
www.actionaid.gr

faros

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…