Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Ακόμη ένα παιχνίδι που υπάρχει το “πρέπει” “.

“Ακόμη ένα παιχνίδι που υπάρχει το “πρέπει” “.

Mikoniatis Rethimno

Mikoniatis-Rethimno

Το Ρέθυμνο θα υποδεχθεί τη Κύμη (04/03, 17.00) και ψάχνουν την εντός έδρας νίκη που θα συνεχίσει να τους κρατά σε τροχιά πλέι οφ. Ο Σταύρος Μυκονιάτης ανέφερε πως η ομάδα του πρέπει να πάρει τη νίκη για να παραμείνει εντός στόχων, ενώ σχολίασε και τη διαφορά απόδοσης στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του βοηθού προπονητή των Κρητικών: 

Για την αναμέτρηση απέναντι στη Κύμη: “Σε αυτό το παιχνίδι υπάρχει ακόμα ένα “πρέπει”, όπως και στα προηγούμενα ματς. Καλούμαστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του παιχνιδιού και να φέρουμε το αποτέλεσμα που χρειαζόμαστε για να κάνουμε αποφασιστικό βήμα για να προκριθούμε στα πλέι οφ. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα πάνω σε αυτόν το στόχο και είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι για το τι πρέπει να κάνουμε. Θα είμαστε έτοιμοι και με τη βοήθεια του κόσμου, που είναι πάντα ο 6ος παίκτης μας, θα φέρουμε το θετικό αποτέλεσμα“.

Για τη διαφορά στην απόδοση στα εντός και στα εκτός έδρας: “Έχουμε εντοπίσει το πρόβλημα στη διαφορά εικόνας στα ματς εντός και εκτός έδρας. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό, αλλά εκείνο που προέχει αυτή τη στιγμή είναι το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Κύμη. Την έχουμε αντιμετωπίσει ήδη δύο φορές, αλλά αυτό το παιχνίδι δεν θα έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα. Έχει αλλάξει πολλά πρόσωπα στο ρόστερ της, όπως ο Ελ Αμίν και ο Μόργκαν. Είναι, δηλαδή, μια καινούρια ομάδα, αλλά παραμένει ποιοτική και το απέδειξε στο ματς με τη Λευκάδα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…