Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να παίζει η ΑΕΚ”

“Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να παίζει η ΑΕΚ”

aek 3

aek-yuri-zdovc

Η ΑΕΚ επικράτησε στο “Δημήτρης Τόφαλος” του Προμηθεά Πατρών με 8667, για την 20η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Γιούρι Ζντοβτς να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος με τους παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα είπε o Γιούρι Ζντοβτς:
“Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νίκη τους. Ήταν μια πολύ καλή εμφάνιση. Ο Προμηθέας είναι πολύ καλή ομάδα και για να είμαι ειλικρινής φοβόμουν το πώς θα παρουσιαστούμε σήμερα (04/03) με βάση και την κούραση από τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις. Είχα πει ότι θα πρέπει να διαλύσουμε την Πάτρα και να παίξουμε στο 100% των δυνατοτήτων μας έτσι ώστε να πάμε ανεβασμένοι και με αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι με τη Μονακό.

Ήταν πολύ σημαντικό ότι βάλαμε ακόμα περισσότερο στο παιχνίδι μας τους Μαυροκεφαλίδη και Νιούλεϊ και ότι πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση παρά τα προβλήματα με τις απουσίες και τους τραυματισμούς βασικών παικτών. Αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να παίζει η ΑΕΚ, η εμφάνισή μας μου θύμισε την αρχή της χρονιάς.”

Για τον παίκτη που ξεχώρισε, απάντησε:
“Δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον παίκτη σήμερα (04/03), ήταν όλοι πολύ καλοί. Εμείς δεν παίξαμε πολύ καλά κόντρα στη Μονακό, παρ’ όλα αυτά θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει.”

Ακόμα, ο Μάικλ Ντίξον, δήλωσε:
“Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς. Θεωρώ ότι είχαμε συγκεντρωθεί πάνω στο παιχνίδι του αντιπάλου. Ήταν απλά μια σημαντική νίκη και τώρα πρέπει να δούμε μπροστά. Δουλεύουμε σκληρά κάθε ημέρα στην προπόνηση μαζί με τον προπονητή μας, ο οποίος κάνει πολύ καλή δουλειά και μας προετοιμάζει ψυχικά και σωματικά για κάθε παιχνίδι. Το “κλειδί” για τη νίκη ήταν η συγκέντρωση που είχαμε. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…