Κεντρική Διεθνή Ζίζιτς: “Είμαι εδώ χάρη στον αδερφό μου”

Ζίζιτς: “Είμαι εδώ χάρη στον αδερφό μου”

ante zizic darusafaka

ante-zizic-darusafaka

Ο Άντε Ζίζιτς έδωσε συνέντευξη στην “AS”, στην οποία μιλάει για την βοήθεια και την στήριξη που του δίνει ο αδερφός του, Αντρίγια, για το μέλλον του στο ΝΒΑ και τους Μπόστον Σέλτικς, που το επέλεξαν στο νούμερο 23 του ντραφτ, ακόμα τόνισε τι ήταν ο Ντράζεν Πέτροβιτς, ενώ αναφέρθηκε και στον Λούκα Ντόνσιτς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Άντε Ζίζιτς:
“Είναι δεδομένο πως θα συνεχίσω άμεσα την καριέρα μου στους Σέλτικς. Όταν πάω στη Βοστώνη, θα δώσω πολλή ενέργεια. Θα διεκδικώ κάθε ριμπάουντ, θα παίζω άμυνα στο μάξιμουμ. Θα κάνω ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής. Απλά περιμένω να δω τι θα μου ζητήσουν, τι έχουν στο μυαλό τους για εμένα.”

Για τον αδερφό του, Άντριγια, που στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, τόνισε:
“Είναι ο άνθρωπος που με στηρίζει περισσότερο από κάθε άλλον. Έχουμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, οπότε έμαθα πολλά από εκείνον. Με συμβουλεύει και γενικότερα με βοηθάει στην εξέλιξή μου ως παίκτη, στις αποφάσεις που πρέπει να πάρω, σε όλα. Είναι ο βασικός λόγος που βρίσκομαι τώρα σε αυτό το σημείο.”

Για το είδωλό του, τον Ντράζεν Πέτροβιτς, υπογράμμισε:
“Ο Ντράζεν Πέτροβιτς είναι το μεγαλύτερο όνομα στην ιστορία του κροατικού μπάσκετ. Έκανε σπουδαία καριέρα σε Ευρώπη και ΝΒΑ. Δεν πρόκειται να υπάρξει κάτι αντίστοιχο στα επόμενα διακόσια χρόνια. Παίκτες σαν τον Ντράζεν βγαίνουν μια φορά. Είναι ένα μοντέλο πάνω στο οποίο δομείται κάθε παίκτης στην Κροατία, όταν ξεκινάει την καριέρα του.”

Τέλος, ο Ζίζιτς αναφέρθηκε και στον Λούκα Ντόνσιτς, λέγοντας:
“Τον έχω παρακολουθήσει σε οπολλά παιχνίδια φέτος. Αυτά που κάνει είναι εντυπωσιακά για την ηλικία του. Είναι μόνο 17 ετών και μοιάζει σαν να είναι 25. Στα Βαλκάνια υπάρχει πολύ ταλέντο γενικότερα, είμαι πραγματικά χαρούμενος που τον βλέπω να παίζει τόσο καλά με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…