Κεντρική NBA Ξεκάθαρα υπέρ του Λεμπρόν ο Γκριν
NBA

Ξεκάθαρα υπέρ του Λεμπρόν ο Γκριν

draymond green

draymond green

Ο Ντρέιμοντ Γκριν είναι από τους ανθρώπους που εκφράζουν ελεύθερα την άποψη τους με τον πιο ξεκάθαρο δυνατό τρόπο. Με περίσσιο θάρρος και ειλικρίνεια, ο φόργουορντ των Γουόριορς πήρε και αυτός θέση στην κόντρα του Λεμπρόν Τζέιμς με τον Τσαρλς Μπάρκλεϊ. Ποιον υπερασπίστηκε; Μα φυσικά, τον Λεμπρόν!

Σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Μάρκους Τόμπσον, ο Γκριν “ξεσπάθωσε”, πραγματοποιώντας ολοκληρωτική επίθεση στον Μπάρκλεϊ, λέγοντας: “Ξέρετε, ο Μπάρκλεϊ μιλάει πολύ. Πάρα πολύ, για κάποιον που δεν έχει κερδίσει πρωτάθλημα. Ο Σακίλ Ο΄Νιλ έχει δικαίωμα να μιλάει για πρωταθλητές, όπως και ο Κένι Σμιθ αλλά και ο Έρνι Τζόνσον. Όταν η κουβέντα έρχεται σε κάποιον που έχει κερδίσει πρωτάθλημα, το μικρόφωνο του Μπάρκλεϊ πρέπει να κλείνει. Πρέπει να τον κόβουν από την οθόνη, κάθε φορά που αναφέρεται ένα τέτοιο θέμα”.

Ακόμη, ο Γκριν υπενθύμισε πως ο Λεμπρόν το πήγε πολύ μακριά, κάνοντας αναφορές στην προσωπική ζωή του “Sir Charles” όμως τελικά δεν τον ενόχλησε και τόσο: “Όταν άκουσα για πρώτη φορά αυτά που είπε ο Λεμπρόν, είπα από μέσα μου “Οκ Λεμπρόν, σκότωσέ τον“. Μου αρέσει αυτό. Μου αρέσει να βλέπω κάποιον να καταστρέφει τον Μπάρκλεϊ. Μετά όμως αναρωτήθηκα αν ο Λεμπρόν το πήγε πολύ μακριά. Ας κερδίσει ο καλύτερος. Νομίζω ότι ο Λεμπρόν επικράτησε“.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Αβέβαιο το μέλλον του Ντάρβιν Χαμ στους Λέικερς

Πιθανό να ντραφτάρουν τον Μπρόνι Τζέιμς οι Λέικερς Η χρονιά για τους Λος Άντζελες Λέικερς …