Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Βελτιώνομαι βήμα-βήμα καθημερινά”

“Βελτιώνομαι βήμα-βήμα καθημερινά”

gentile

gentile

O Αλεσάντρο Τζεντίλε τόνισε πως παρόλο που η Ούνικς (24/2) δεν βρίσκεται σε ευνοϊκή βαθμολογική θέση παραμένει επικίνδυνη, ακόμη αναφέρθηκε στην “φόρα” που τους δίνει η κατάκτηση του Κυπέλλου και τέλος σχολίασε την προσωπική του εξέλιξη και προσαρμογή στους “πράσινους”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού φόργουορντ:

Για την αναμέτρηση με την Ούνικς: “Δεν νομίζω πως θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Η Ούνικς είναι μία πολύ καλή ομάδα και διαθέτει εξαιρετικό ρόστερ και πιστεύω πως θα έρθουν εδώ για να δώσουν το 100% και να φύγουν με τη νίκη. Δεν θα το έλεγα γιατί στην φετινή Ευρωλίγκα κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και κάθε ομάδα είναι πολύ καλή. Δεν πιστεύω πως αυτό τους κάνει πιο επικίνδυνους γιατί ήταν ήδη επικίνδυνοι”.

Για την απόδοση του και την προσαρμογή του: “Μέρα με την ημέρα η κατάσταση είναι καλύτερη. Βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό εδώ και 2 μήνες και προσπαθώ σιγά-σιγά να προσαρμοστώ“.

Για την ψυχολογική τόνωση που τους έδωσε το Κύπελλο: “Είναι σημαντικό για την ψυχολογία της ομάδας να κατακτάει ένα τρόπαιο σε αυτό το σημείο της σεζόν. Σου δίνει επιπλέον κίνητρο για τη συνέχεια και έχουμε μεγάλους στόχους. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το Κύπελλο ως το την αφετηρία που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για το μέλλον“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Τελευταία ευκαιρία για 100 τυχερούς

100 εισιτήρια από ακυρώσεις αναζητούν τους… τυχερούς Τουλάχιστον 100 τυχεροί φίλαθλο…