Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Τζεντίλε στο eBasket: “Μας δίνει καλή ώθηση αυτό το τρόπαιο…”

Τζεντίλε στο eBasket: “Μας δίνει καλή ώθηση αυτό το τρόπαιο…”

gentile

gentileΟ Αλεσάντρο Τζεντίλε κατέκτησε τον πρώτο τίτλο του με τον Παναθηναϊκό και μετά το τέλος του τελικού δεν έκρυβε την χαρά του… Πανηγύριζε με τους συμπαίκτες του, βγήκε αρκετές φωτογραφίες έχοντας στην αγκαλιά του το τρόπαιο και γενικώς ήταν πολύ ευδιάθετος κάνοντας πλάκες με μέλη της ομάδας των “πρασίνων”.

Το ebasket.gr βρέθηκε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μετά την λήξη του τελικού και με την σύμφωνη γνώμη του Ιταλού, του… διέκοψε για λίγη ώρα τα πανηγύρια ώστε εκείνος να κάνει ένα σχόλιο για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Τα πάντα και τα… καλύτερα στην 2winbet.gr, στην οποία οι πελάτες της ποντάρουν με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς, με live betting αλλά και live streaming! Τι θα επιλέξετε για το NBA All Star Game;

“Είναι πολύ σημαντικό το ότι κερδίσαμε τον πρώτο τελικό της σεζόν”, μας είπε αρχικά όταν η κουβέντα μας ξεκίνησε για το ότι ο Παναθηναϊκός τα κατάφερε στον πρώτο τελικό της σεζόν. “Είναι ένα τρόπαιο και πάντα είναι σημαντικό να κατακτάς έναν τίτλο. Η σεζόν έχει πολύ δρόμο ακόμη, υπάρχουν υποχρεώσεις και είναι σημαντικό να κάνουμε μια τέτοια αρχή. Αυτό το τρόπαιο μας δίνει μια καλή ώθηση για την συνέχεια”, πρόσθεσε ο Τζεντίλε.

Όσο για το πόσο δύσκολο ήταν το ότι ο Παναθηναϊκός έπρεπε να αντιμετωπίσει τον Άρη στο γήπεδό του, σε ένα τόσο μεγάλης κρισιμότητας παιχνίδι; “Υπήρχε μια καλή ατμόσφαιρα. Είναι συνήθεια για εμάς να παίζουμε τέτοια ματς. Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Άρης διαθέτει καλή ομάδα“.

Πλέον το “τριφύλλι” έχει μπροστά του την Euroleague και το πρωτάθλημα Ελλάδας αναφορικά με τους στόχους που του έμειναν. Ο Τζεντίλε δεν θέλησε να… αναλύσει το τι μπορεί να συμβεί μελλοντικά. “Θα δούμε…”, αρκέστηκε να πει ο Ιταλός ο οποίος στην κυριολεξία “έλαμπε” μετά το τέλος του τελικού απέναντι στον Άρη.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Στην Κροατία για θεραπεία ο Μπάλντγουιν

Προσπάθεια να προλάβει το game 3 κάνει ο Ουέιντ Μπάλντγουιν. Εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται…