Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Tο παιχνίδι θα κριθεί στη θέληση και στην ψυχή”

“Tο παιχνίδι θα κριθεί στη θέληση και στην ψυχή”

gkikas gikas

gkikas-gikas-promitheas-papadakis

Σπουδαίο τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Προμηθέα και Απόλλωνα Πατρών υπάρχει αύριο (15/2, 17:00) για τη 18η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον γκαρντ της ομάδας του Βαγγέλη Αγγέλου, Νίκο Γκίκα, να αναφέρεται στο τι θα κρίνει το αποτέλεσμα του αγώνα.

Όλα όσα είπε ο Έλληνας παίκτης:
“Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, αλλά και για την Πάτρα. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Είμαστε πλήρεις και έχουμε όλοι συνειδητοποιήσει την σημασία του αγώνα τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τον κόσμο μας. Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στη θέληση και στην ψυχή της κάθε ομάδας και στον βαθμό που θα θέλουν οι παίκτες τη νίκη. Το προβάδισμα θα το έχει η ομάδα που θα πάει πρώτη στις διεκδικήσεις και στις χαμένες μπάλες.

Νομίζω ότι οι διαφορές σε σχέση με το αντίστοιχο παιχνίδι του α΄ γύρου είναι τεράστιες, καθώς και εμείς και ο Απόλλων έχουμε αλλάξει σημαντικό τμήμα του κορμού του ρόστερ, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Καλώ τη μπασκετική Πάτρα να δώσει “παρών” στο “Τόφαλος” και να παρακολουθήσει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…