Κεντρική Basket League ΑΕΚ Το κάλεσμα του Μαυροειδή

Το κάλεσμα του Μαυροειδή

mavroeidis vasileiadis

mavroeidis-vasileiadis

Ο Δημήτρης Μαυροειδής ανανέωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ και κάλεσε τον κόσμο της ΑΕΚ να δώσει το “παρών” στο αυριανό (11/2) παιχνίδι με τα Τρίκαλα για την 17η αγωνιστική της Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη επί της Γιουβέντους, αλλά έχουμε ακόμα ένα… ημίχρονο για να περάσουμε στην επόμενη φάση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως, η Ευρώπη μπορεί να περιμένει. Έχουμε μπροστά μας δύο αγώνες στη σειρά, στο ελληνικό Πρωτάθλημα, με Τρίκαλα και Ρέθυμνο, εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα.

Το μυαλό μας βρίσκεται τώρα στο ματς με τα Τρίκαλα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, αλλά όλοι ξέρετε πόσο επίπονη διαδικασία είναι οι αγώνες της Ευρώπης και τα ταξίδια. Έχουμε περιορισμένο χρόνο να “δούμε” τον αντίπαλό μας.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Να προσπαθήσουμε να βρούμε την απαιτούμενη ενέργεια και συγκέντρωση για σαράντα λεπτά. Να δικαιολογήσουμε στην πράξη, ότι είμαστε το αδιαφιλονίκητο φαβορί στην αναμέτρηση. Προφανώς, έχουμε το πάνω χέρι. Θα πρέπει, ωστόσο, να κάνουμε στο παρκέ όσα μας πει ο προπονητής μας.

Καλούμε τον κόσμο μας να δώσει το “παρών” στον αγώνα. Πρέπει να ξέρει, ότι το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι τέτοιο, που δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Η κάθε ομάδα προσπαθεί να διεκδικήσει ότι μπορεί. Δύναμη της ΑΕΚ είναι ο κόσμος της. Είναι για τους παίκτες σημαντικό να βλέπουμε το Κλειστό του ΟΑΚΑ όσο πιο γεμάτο.

Σας ευχαριστώ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…