Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Το χρωστάμε στους εαυτούς μας, την διοίκηση και τον κόσμο”

“Το χρωστάμε στους εαυτούς μας, την διοίκηση και τον κόσμο”

verginis apollon patras

verginis-apollon patras

Ο Απόλλων Πατρών αγωνίζεται στο “Μελίνα Μερκούρη” εναντίον του Ρεθύμνου (04/02, 17:00), για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Δημήτρη Βεργίνη να γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του αυτή η εκτός έδρας νίκη.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Δημήτρης Βεργίνης:
“Καλησπέρα σας,

Μια πολύ δύσκολη εβδομάδα φτάνει προς το τέλος της με τον Απόλλωνα CARNA να δίνει ένα ακόμα κρίσιμο και καθοριστικό παιχνίδι με αντίπαλο το Ρέθυμνο, στην Κρήτη. Το περασμένο Σάββατο η ομάδας μας δεν μπόρεσε να φτάσει στην πέμπτη της νίκη στο πρωτάθλημα γνωρίζοντας την ήττα από τα Τρίκαλα. Μια ήττα που μας πόνεσε πολύ όμως ελπίζουμε να μην αποδειχθεί καταδικαστική για εμάς στη συνέχεια του πρωταθλήματος και να μπορέσουμε στο φινάλε να φτάσουμε στη σωτηρία μας.

Ξέρουμε πλέον ότι κάθε παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας είναι ένας πραγματικός τελικός για εμάς και ελπίζω βήμα βήμα να μπορέσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε και να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Παιχνίδια υπάρχουν για να το πετύχουμε αυτό όμως δεν υπάρχουν περιθώρια για νέα στραβοπατήματα.

Γνωρίζουμε όλα τα δεδομένα και τις υποχρεώσεις μας και καλούμε από το εκτός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο να πάρουμε τους δύο βαθμούς για να μπορέσουμε να πάρουμε μια πρώτη ανάσα και βαθμολογική αλλά κυρίως και ψυχολογική.

Γνωρίζουμε ότι η αναμέτρηση με το Ρέθυμνο έχει πολλές δυσκολίες μιας και παίζουμε σε μια δυνατή έδρα κόντρα σε μια ομάδα η οποία στο τιμόνι της έχει πλέον νέο προπονητή, όμως εμείς θα πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας. Το χρωστάμε άλλωστε όχι μόνο στους ίδιους μας τους εαυτούς, στη διοίκηση της ομάδας μας που κάνει τα πάντα για να μην μας λείψει τίποτα και φυσικά στον κόσμο μας που μας έχει στηρίξει στα δύσκολα. Άλλωστε, μέχρι στιγμής μας λείπει μια εκτός έδρας νίκη με την οποία θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το πρωτάθλημα.

Για να γίνει αυτό όμως, χρειάζεται προσήλωση και απόλυτη αγωνιστική συγκέντρωση για 40 λεπτά. Ο κάθε παίκτης να τα δώσει όλα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο για να έρθει το αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούμε που θα μας δώσει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια. Έχουμε δουλέψει πολύ αυτή την εβδομάδα και είμαι αισιόδοξος ότι εάν ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας θα μπορέσουμε να φύγουμε νικητές από την Κρήτη. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας, ξέρουμε τι μπορεί να καταφέρει αυτή η ομάδα και πρέπει να το αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71

Νίκησε ο Παναθηναϊκός με… απόφαση Σλούκα. Τραγική η διαιτησία. Σ’ ένα ματς με διαφορετική …