Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Θέλουμε πολύ το Κύπελλο”

“Θέλουμε πολύ το Κύπελλο”

boxoridis pao

boxoridis-pao

Να σηκώσει το κύπελλο ο Παναθηναϊκός ελπίζει ο Λευτέρης Μποχωρίδης, όπως δήλωσε μετά τη νίκη κόντρα στην Κύμη για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Σημαντική νίκη χαρακτήρισε αυτή κόντρα στην ομάδα της Εύβοιας, ο γκαρντ του “τριφυλλιού”.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Ήρθαμε σήμερα να παίξουμε με την ομάδα της Κύμης. Ξέραμε από την αρχή τι ομάδα θα αντιμετωπίσουμε. Θέλαμε να μπούμε δυνατά και να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ. Να δείξουμε ότι έχουμε διάθεση να παίξουμε, να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας και αυτό κάναμε από την αρχή. Συνεχίσαμε έτσι σε όλο το παιχνίδι και πήραμε αυτή τη νίκη που είναι πολύ σημαντική”, δήλωσε αρχικά ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στον τελικό Κυπέλλου πρόσθεσε:”Tο θέλουμε πάρα πολύ. Είμαστε μια εβδομάδα πριν και σίγουρα δεν το σκεφτόμαστε ακόμη. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά αφού έχουμε αυτό με τη Δόξα. Όταν τελειώσει εκείνο το παιχνίδι θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον τελικό. Σίγουρα είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς, είναι πολύ σημαντικός και όταν θα έρθει η ώρα, θα μπούμε μέσα για να τον διεκδικήσουμε. Θέλω κι εγώ να το χαρώ μαζί με την ομάδα μου. Να γίνει καλό παιχνίδι, ευελπιστούμε να είναι μια γιορτή του μπάσκετ, αφού θα έχει φιλάθλους κι από τις δύο ομάδες. Ελπίζω στο τέλος να σηκώσουμε το Κυπέλλου“.

Τέλος, μιλώντας για τον δικό του χρόνο συμμετοχής είπε:”Σίγουρα είναι δύσκολο το να μην παίρνεις πολύ χρόνο συμμετοχής και να πρέπει να δείξεις στον προπονητή σου να σε εμπιστευτεί, σίγουρα είναι μία διαδικασία δύσκολη. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθώ μέσα από τις προπονήσεις ή τα παιχνίδια να κάνω το καλύτερο για την ομάδα και να γίνομαι κάθε μέρα καλύτερος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…