Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Τέρμα τα… καφεδάκια

Τέρμα τα… καφεδάκια

anestis pantazis

anestis-pantazis

Έγιναν οι εκλογές στην ΟΔΚΕ, πανηγυρίζει (δικαιολογημένα) ο Κωνσταντίνος Μπούσιας, όμως τα δύσκολα τώρα ξεκινούν. Κι αν η συγκεκριμένη επιστολή απευθύνεται στον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλονίκης, δεν είναι μόνο αυτός που πρέπει να πάρει θέση, αλλά κυρίως η Ομοσπονδία των Διαιτητών.

Τέσσερις διαιτητές, που έχουν λαμβάνειν (Ανέστης Πανταζής, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Σαββατία Τζιβελεκίδου και Χριστίνα Παπαδοπούλου) από την ΕΟΚ, ζήτησαν να μάθουν τι μέλλει γενέσθαι, θέτοντας μάλιστα και χρονικό όριο για να πάρουν απάντηση, σχετικά με τα οφειλόμενα προς αυτούς.

Αξιότιμοι κύριοι,
Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να μας ενημερώσετε, ως μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσσαλονίκης, εντός δέκα (10) ημερών, για το πότε θα γίνει η εξόφληση μας για τις διαιτησίες και τα οδοιπορικά μας από τα Εθνικά Πρωταθλήματα που μας οφείλει η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ).

Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμεθα για τα νόμιμα δικαιώματα μας κατά της ΕΟΚ“, αναφέρει η σχετική επιστολή. Δεν είναι, όμως, μόνο οι τέσσερις που ζητούν τα χρήματά τους, αλλά κι άλλοι διαιτητές οι οποίοι έχουν φτάσει στα όρια τους. Αφήστε, δε, που για κάποιους πλησιάζει η ώρα της παραγραφής και δεν θέλουν να απεμπολήσουν τα δικαιώματά τους.

Σύντομα, αυτές οι επιστολές -ακόμα κι από εκείνους που για την ώρα φοβούνται- θα πάρουν μορφή χιονοστιβάδας και θα υποχρεώσουν την ΟΔΚΕ (όσο απρόθυμη κι αν είναι) να αντιδράσει και να σταθεί δίπλα στους διαιτητές, στη διεκδίκηση των χρημάτων που τους οφείλονται και που φτάνουν τα 3.000.000 ευρώ!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Λαρεντζάκης: «Η φιλοσοφία του Μπαρτζώκα στηρίζεται στις σχέσεις μεταξύ συμπαικτών»

Στην φιλοσοφία του Μπαρτζώκα, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπί…