Κεντρική NBA Τα “βρήκαν” Νικς και Όκλεϊ, με τη βοήθεια του Τζόρνταν
NBA

Τα “βρήκαν” Νικς και Όκλεϊ, με τη βοήθεια του Τζόρνταν

oakley

oakley

Μετά το άσχημο περιστατικό που έλαβε χώρα στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν την περασμένη εβδομάδα, με τον θρύλο των Νικς, Τσαρλς Όκλεϊ να μεταφέρεται εκτός γηπέδου και να συλλαμβάνεται, έπειτα από μια ένταση που προκλήθηκε, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να “θάψουν” το τσεκούρι του πολέμου. Συγκεκριμένα, μετά από συνάντηση του Όκλεϊ με τον ιδιοκτήτη των Νικς, Τζέιμς Ντόλαν και τον κομισάριο, Άνταμ Σίλβερ αποφασίστηκε η άρση της τιμωρίας του Όκλεϊ, εντός των επόμενων ημερών!

Ο “Oak tree” δεν επιτρεπόταν να λαμβάνει προσκλήσεις για τους αγώνες της Νέας Υόρκης, όντας σε ανοικτή κόντρα με τη διοίκηση εδώ και χρόνια, με αποκορύφωμα το επεισόδιο στον αγώνα με τους Κλίπερς. Μετά όμως από μια εποικοδομητική συζήτηση αποφασίστηκε να επιστρέψει ο Όκλεϊ στο γήπεδο και τις εκδηλώσεις της ομάδας, προς τέρψιν των οπαδών των Νικς, σύμφωνα με το ESPN. Φυσικά, για να βρεθεί λύση βοήθησε το γεγονός ότι στη σύσκεψη αυτή συμμετείχε και ένας 4ος κύριος: ο Μάικλ Τζόρνταν!

Ο θρυλικός “Air”, ο οποίος είναι στενός φίλος του Όκλεϊ και πρώην συμπαίκτης του, τόσο στο Σικάγο, όσο και στη Γουάσινγκτον συμμετείχε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στη συνάντηση, όπως σωστά είχε ενημερώσει από πριν ο δημοσιογράφος, Φρανκ Ιζόλα και από ό,τι φαίνεται, η παρουσία του ήταν ευεργετική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ

Είναι αποκαρδιωτικό να βλέπεις τέτοιες καταστάσεις, όπως αυτή που συνέβη στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν, ανάμεσα σε άτομα της οικογένειας του ΝΒΑ. Σε μια προσπάθεια να εξευρεθεί πρόσφορο έδαφος, ο ιδιοκτήτης των Νιου Γιορκ Νικς, Τζέιμς Ντόλαν, ο Τσαρλς Όκλεϊ και εγώ συναντηθήκαμε σήμερα, μαζί με τον Μάικλ Τζόρνταν, ο οποίος συμμετείχε μέσω τηλεφώνου“.

“Τόσο ο Όκλεϊ, όσο και ο Ντόλαν απολογήθηκαν για το περιστατικό, τα σχόλιά τους και το αρνητικό τους αντίκτυπο στον οργανισμό των Νικς και το NBA συνολικά. Ο Ντόλαν εξέφρασε την ελπίδα του να επιστρέψει ο Όκλεϊ στο γήπεδο στο κοντινό μέλλον. Εκτιμώ πολύ τις προσπάθειες των κυρίων Τζόρνταν, Όκλεϊ και Ντόλαν, στην προσπάθεια εύρεσης λύσης για αυτό το θέμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μπράουν: «Ο Σαμπόνις θα έπρεπε να είναι στη συζήτηση για το βραβείο του MVP»

Ξεκάθαρος ως προς την συμμετοχή των παικτών για το βραβείο του MVP είναι π Μάικ Μπράουν. Ο…