Κεντρική NBA Τα δεδομένα ανάμεσα σε Λέικερς και Πολ Τζορτζ
NBA

Τα δεδομένα ανάμεσα σε Λέικερς και Πολ Τζορτζ

paul george vs heat

paul george vs heat

Η τελευταία μέρα πριν τη λήξη της προθεσμίας των ανταλλαγών αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες ημέρες κάθε σεζόν στο NBA. Πολλές ομάδες πραγματοποιούν βελτιωτικές κινήσεις στο ρόστερ τους ενώ άλλες επιθυμούν να γίνουν… χειρότερες, σε περίπτωση που θέλουν να κάνουν tanking ή αν προσβλέπουν στη μελλοντική ευημερία τους. Οι φήμες και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, με κάποια ονόματα να είναι ιδιαίτερα “τρανταχτά“. Τη σημερινή μέρα, ο Πολ Τζορτζ κυριαρχεί στην επικαιρότητα, με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον των Λος Άντζελες Λέικερς.

Ο σούπερ-σταρ των Ιντιάνα Πέισερς έχει εκφράσει αρκετές φορές τη δυσαρέσκειά του φέτος, δηλώνοντας ότι δεν έχει το ίδιο πάθος σε σχέση με άλλες χρονιές και τονίζοντας συνεχώς την έλλειψη χημείας στις τάξεις της ομάδας. Σε συνδυασμό με τις μηδαμινές πιθανότητες της Ιντιάνα να διεκδικήσει ένα πρωτάθλημα στο μέλλον, μια ενδεχόμενη ανταλλαγή δεν θα φάνταζε τόσο απίθανη.

Οι Λέικερς βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με τους Πέισερς, με τους “λιμνανθρώπους” να ποντάρουν στο γεγονός ότι ο Τζορτζ κατάγεται από το L.A και θα ήθελε να μεγαλουργήσει με την ομάδα της πόλης του ενώ η μετατόπιση του Μάτζικ Τζόνσον στον ρόλο του προέδρου έχει και αυτό τη σημασία του. Ο θρυλικός πλέι-μέικερ ήταν το είδωλο της οικογένειάς του, όπως αναφέρει ο Άντριαν Γουοζναρόφσκι, οπότε οι συνθήκες φαντάζουν αρκετά ευνοϊκές.

Ο ίδιος ο παίκτης ανέφερε χθες ότι είναι αφοσιωμένος στους Πέισερς και στην βελτίωση της ομάδας στο δεύτερο μισό της σεζόν, δηλώνοντας: “Μπορούμε να κάνουμε κινήσεις για να γίνουμε καλύτεροι. Έχω εμπιστοσύνη στο τι μπορούμε να κάνουμε” ενώ υπερτόνισε το γεγονός ότι θέλει να παίζει σε μια ομάδα με χαρακτήρα νικητή, όπως μεταδίδει το ESPN.

Το δεδομένο που ίσως αλλάξει όμως την κατάσταση είναι το εξής: σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της USA Today, Σαμ Έιμικ, ο Τζορτζ επιθυμεί να υπογράψει με τους Λέικερς το καλοκαίρι του 2018 που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, σε περίπτωση που οι αποτυχίες με την Ιντιάνα συνεχιστούν. Οι “λιμνάνθρωποι” θα έχουν τον απαιτούμενο χώρο στο σάλαρι καπ, ώστε να “χωρέσουν” ένα σούπερ-σταρ, οπότε ίσως προτιμήσουν να περιμένουν, με σκοπό να μην ανταλλάξουν κάποια πολύτιμη μονάδα. Όπως και να συμβεί, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους προέδρους των δύο ομάδων, τους μυθικούς Λάρι Μπερντ και Μάτζικ Τζόνσον δεν πρόκειται να σταματήσουν εδώ…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Τζοέλ Εμπίντ πάσχει από παράλυση Bell

Επιβεβαίωσε ο Εμπίντ πως πάσχει από τη νόσο Bell Σε μια αποκάλυψη προέβη ο Έιντριαν Βοϊναρ…