Κεντρική Basket League Άρης Στα αποδυτήρια η απονομή του Άρη, ο Λάσκαρης μίλησε με Γιαννακόπουλο!

Στα αποδυτήρια η απονομή του Άρη, ο Λάσκαρης μίλησε με Γιαννακόπουλο!

aris1

aris1Πιο κάτω δεν πάει…
Η ομάδα του Άρη δεν πήρε τα μετάλλια της στον αγωνιστικό χώρο, όπως έπρεπε, αλλά στα αποδυτήρια της, λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούσαν στην κεντρική σάλα.

Την απονομή έκανε ο Νίκος Λάσκαρης, ο οποίος επισκέφτηκε και τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, προκειμένου να μοιράσει συγχαρητήρια στον αντίπαλο.

Μάλιστα ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Άρης μίλησε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και υπήρχε καλό κλίμα ανάμεσα στους δύο άνδρες οι οποίοι φανέρωσαν ότι τα όσα είχαν γίνει πριν και μετά το τέλος του αγώνα (με τα… παρατράγουδα, όταν πετάχτηκαν φωτοβολίδες από την πλευρά των οπαδών του Παναθηναικού και μετά “απάντησαν” αυτοί του Άρη), έμειναν… πίσω. Επίσης ο Λάσκαρης μίλησε και με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης:
“Λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούσαν στον αγωνιστικό χώρο η απονομή των μεταλλίων στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Άρη έγινε στα αποδυτήρια από τον ιδιοκτήτη της ομάδας κ. Νικόλαο Λάσκαρη, τη σύζυγό του κα Τζώρτζια Ευσεβίου-Λάσκαρη και τον εντεταλμένο σύμβουλο της Άρης ΚΑΕ κ. Μάνο Λάσκαρη.

Νωρίτερα, ο ιδιοκτήτης της Άρης ΚΑΕ, κ. Νίκος Λάσκαρης, συνοδευόμενος από τον εντεταλμένο σύμβουλο κ. Εμαννουήλ Λάσκαρη και τον αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Παπακυριάκη, επισκέφθηκε τα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και συνεχάρη τα μέλη της αντίπαλης ομάδας για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…