Κεντρική Basket League Άρης Σούλης για… ισοφάριση κόντρα στον Πρίφτη

Σούλης για… ισοφάριση κόντρα στον Πρίφτη

soulis priftis

soulis priftisΣούλης Μαρκόπουλος και Δημήτρης Πρίφτης έχουν… συνηθίσει να είναι αντίπαλοι τα τελευταία χρόνια σε ματς των δύο “αιωνίων”. Από το 2014 όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Άρη ο Πρίφτης, έχει αντιμετωπίσει τον Μαρκόπουλο 9 φορές σε αγώνες του ΠΑΟΚ με τους “κίτρινους” (είτε στο “σπίτι” των “ασπρόμαυρων”, είτε στο “σπίτι” του Άρη). Ποιος έχει το προβάδισμα;

ΠΑΟΚ ή Άρης ο νικητής στο μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης; Οι υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς είναι στην 2winbet.gr, η οποία προσφέρει πλούσιες στοιχηματικές επιλογές αλλά και LIVE STREAMING στους αγώνες του ΝΒΑ!

Ο Πρίφτης μετρά πέντε νίκες έναντι τεσσάρων του Μαρκόπουλου ο οποίος σήμερα (4/2) “πάει” για… ισοφάριση (απέναντι στον κόουτς του Άρη), εφόσον φυσικά τα καταφέρει ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι. Στις δύο πρώτες “μάχες” των δύο προπονητών όσον αφορά τα παιχνίδια πρωταθλήματος των δύο “αιωνίων”, ο Άρης ήταν ο κερδισμένος. Νίκησε εντός αλλά και εκτός έδρας με 62-57 και 77-78 αντίστοιχα ενώ στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ πήρε το… αίμα του πίσω.

Επικράτησε στο “Παλατάκι” με 67-60, ηττήθηκε στο “σπίτι” του Άρη με 92-88, μετά κέρδισε στο “PAOK Sports Arena” με 62-51 και στην έδρα των “κιτρίνων” πήρε το “διπλό” με 76-77 κατακτώντας παράλληλα την τρίτη θέση της Basket League. Την περσινή σεζόν (2015-16) ο Άρης “απάντησε” με ένα 2-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ.

“Γονάτισε” τον “Δικέφαλο” εντός και εκτός έδρας με σκορ 84-72 και 69-77 αντίστοιχα. Οσο για φέτος (2016-17); Ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας έκανε την “ζημιά” στους “κίτρινους” επικρατώντας με 62-66, σε ένα ματς που ο Άρης είχε τον ρόλο του φαβορί αλλά ο “Δικέφαλος” “άρπαξε” το “διπλό”.

“Μονοπόλυο”, ο χώρος που μπορείς να δεις… όλους τους αγώνες και που σου προσφέρει τα πάντα! Το Σάββατο παρακολούθησε το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Στη συνέχεια του Παναθηναϊκού στη Euroleague, αναφέρθηκε ο Χρήστος Σερέλης. Ο Χρήστος Σερέ…