Κεντρική Basket League Ρέθυμνο Σκουρτόπουλος: “Προετοιμασία ενόψει Κοροίβου”

Σκουρτόπουλος: “Προετοιμασία ενόψει Κοροίβου”

skourtopoulos1

skourtopoulos1

Παιχνίδι προετοιμασίας για τον επόμενο αγώνα με τον Κόροιβο χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας, Θανάσης Σκουρτόπουλος.

“Για εμάς το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήταν ουσιαστικά παιχνίδι προετοιμασίας για το δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας το Σάββατο (04/03) με αντίπαλο τον Κόροιβο και από την άλλη θέλαμε να σταθούμε αξιοπρεπώς κόντρα στον Ολυμπιακό. Δυστυχώς τα προβλήματα υγείας του Μπάβτσιτς και κάποιοι μικροτραυματισμοί άλλων παιδιών δεν μας επέτρεψαν να κάνουμε πολλά πράγματα, καθώς η ομάδα κουράστηκε γρήγορα. Βέβαια, σε ένα σημαντικό κομμάτι το οποίο το δουλεύουμε και θέλουμε να είμαστε καλοί και εννοώ το τρανζίσιον παιχνίδι πιστεύω ότι λειτουργήσαμε καλά. Μας λείπει η ισορροπία μέσα στο καλάθι, θέλουμε να έχουμε επιλογές και περιφερειακά, αλλά και μέσα στη ρακέτα, γιατί τότε νομίζω ότι θα μπορούμε να πηγαίνουμε στους 75 πόντους το οποίο θα είναι πολύ σημαντικό για το τελείωμα του πρωταθλήματος”, τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

“Αυτό που θέλουμε εμείς είναι να δουλέψουμε καλά αυτή την εβδομάδα. Τις τελευταίες τρεις εβδομάδες είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση των παιδιών, γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Στο ξεκίνημα του Μάρτη έχουμε μπροστά μας δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με Κόροιβο και Δόξα Λευκάδας, τα οποία είναι τα πλέον καθοριστικά της χρονιάς κι εκεί θα πρέπει να βγάλουμε ό,τι καλύτερο έχουμε. Έχουμε αλλάξει αρκετά τον τρόπο του παιχνιδιού μας, όμως πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να φθάσουμε στο αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούμε”.

Ο Γιάννης Κουζέλογλου, μιλώντας από την πλευρά των παικτών, τόνισε: “Ξέραμε ότι θα παίξουμε με μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, όπως επίσης ξέραμε ότι εάν δεν είμαστε συγκεντρωμένοι για σαράντα λεπτά δεν θα έχουμε καμία τύχη. Το παιχνίδι αυτό, όμως, έχει τελειώσει για εμάς. Κοιτάζουμε μπροστά, καθώς το Σάββατο (04/03) δίνουμε ένα πολύ καθοριστικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Κόροιβο. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ καλά και σε υψηλό τέμπο για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη η οποία είναι μονόδρομος για εμάς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…