Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Συγκεντρωμένοι και έτοιμοι με Κολοσσό”

“Συγκεντρωμένοι και έτοιμοι με Κολοσσό”

green1

green1

Απόλυτα συγκεντρωμένος θα πρέπει να είναι ο Ολυμπιακός, στο αυριανό (13/02, 16:00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό Ρόδου, όπως δήλωσε ο Έρικ Γκριν. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν επικίνδυνη αποστολή κόντρα στην ομάδα του Άρη Λυκογιάννη και ο Αμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ:

Φίλες και φίλοι μου ελπίζω όλοι να είστε καλά και να περνάτε όμορφα. Για εμάς, ακόμη μια δύσκολη εβδομάδα τελείωσε και πλέον μπροστά μας έχουν ένα εξαιρετικά σημαντικό τριήμερο με δύο φοβερά δύσκολους αγώνες.

Αρχικά, παίζουμε στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό. Πρόκειται για μια ομάδα που αποδίδει καλό μπάσκετ μπροστά στο κοινό της και δεν έχουμε ξεχάσει πόσο μας δυσκόλεψαν στο πρώτο μεταξύ μας παιχνίδι στην έδρα μας. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι.

Οι αντίπαλοι μας έχουν 7-1 μπροστά στο κοινό τους, κάτι που “μαρτυρά” πόσο καλή ομάδα είναι. Θεωρώ πως για άλλη μια φορά όλα θα αρχίσουν για εμάς από την άμυνα μας. Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους, πρέπει να πάμε στο ματς στο δικό μας ρυθμό, να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και να τους κρατήσουμε χαμηλά στην επίθεση.

Όπως σας είπα και νωρίτερα, εκτός από τον Κολοσσό Ρόδου, έχουμε να παίξουμε και με τον Άρη την Τετάρτη. Κάτι που κάνει το ματς με τον Κολοσσό Ρόδoυ ακόμη δυσκολότερο γιατί πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να μην σκεφτόμαστε το ματς της Τετάρτης και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για 40 λεπτά.

Με εκτίμηση,

Έρικ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Κανονικά εντός δωδεκάδας ο Πετρούσεφ

Εντός δωδεκάδας ο Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Παλαού Μπλαουγκράνα την …