Κεντρική Γυναίκες “Συγχαρητήρια στην ομάδα για τη νίκη”

“Συγχαρητήρια στην ομάδα για τη νίκη”

Eleni Kapogianni Olympiakos Ginaikes

Eleni Kapogianni-Olympiakos-Ginaikes

Τη νίκη κρατάει ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε η Ελένη Κάπογιαννη, μετά το παιχνίδι με τον Κρόνο Αγ. Δημητρίου. Η Ελληνίδα προπονήτρια ανέφερε πως αν οι παίκτριες τις είχαν ευστοχήσει σε κάποια τρίποντα, το σκορ θα είχε ξεπεράσει τους 100 πόντους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Κατ’ αρχάς να συγχαρώ την ομάδα μας για τη νίκη. Δυστυχώς, δεν ήταν καλό ματς και ο Κρόνος δεν παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, αλλά κι εμείς είχαμε την αστοχία μας. Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, δεν το κάναμε. Εάν είχαμε βάλει κάποια από τα τρίποντα που σουτάραμε τελείως ελεύθερα θα μπορούσε το σκορ να ξεπεράσει τους 100 πόντους. Παρ’ όλα αυτά κρατάμε τη νίκη, διορθώνουμε τα λάθη και συνεχίζουμε”.

Από τις παίκτριες των “ερυθρόλευκων” μίλησε η Εβίνα Μάλτση, η οποία είπε:”Σήμερα (04/02) παίξαμε ένα παιχνίδι με έναν αντίπαλο χαμηλότερης δυναμικότητας, αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι για εμάς. Κάθε φορά θέλουμε να δίνουμε το 100% και νομίζω ότι το καταφέραμε ανεξάρτητα από την αστοχία μας σε κάποια σημεία. Καταφέραμε και δείξαμε ότι μπορούμε να δίνουμε κάθε φορά το 100% κυρίως σε αμυντικό επίπεδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Αμφίβολη η Βίτολα για το Game 3

Εκτός με κάταγμα στη μύτη η Βίτοσα. Ο Ολυμπιακός έχασε από τον Παναθηναϊκό με 68-65 στον δ…