Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Σφαιρόπουλος: “H κατάσταση είναι στα χέρια μας” (vid)

Σφαιρόπουλος: “H κατάσταση είναι στα χέρια μας” (vid)

sfairopoulos aerodromio

sfairopoulos-aerodromioΟ Ολυμπιακός ταξιδεύει στο Τελ Αβίβ, με στόχο το διπλό στην έδρα της Μακάμπι που θα τον φέρει πιο κοντά στο πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά την αναχώρηση της “ερυθρόλευκης” αποστολής για Ισραήλ τόνισε πως το ματς της Πέμπτης (01/03, 21:05) κρύβει κινδύνους.

Αναλυτικά:

“Είναι μία επικίνδυνη αποστολή. Η Μακάμπι είναι πολύ ανταγωνιστική στην έδρας της. Είχε κάνει μία κοιλιά από την οποία φαίνεται να έχει ανακάμψει. Για του λόγου το αληθές, έχουν κάνει δύο σερί νίκες στην έδρα τους με Ούνιξ και Μπασκόνια και σίγουρα θα έχουμε ένα δύσκολο έργο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι όπως λέω πάντα στα παιδιά, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να μην χάσουμε τον αυτοέλεγχο μας, ώστε να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε το πλάνο μας”.

Όσον αφορά το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας: “Δεν κοιτάμε πόσα παιχνίδια μένουν, κοιτάμε μόνο αυτό το παιχνίδι. Όπως έχουμε πει από την αρχή, έτσι θα το κάνουμε και τώρα. Ίσως ακούγεται λίγο τετριμμένο και να γινόμαστε λίγο κουραστικοί, αλλά είναι ο μόνος τρόπος έτσι όπως δουλεύουμε, να προχωρήσουμε. Θέλουμε να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά να δίνουμε το μάξιμουμ, να το προετοιμάσουμε κατάλληλα για να το κερδίσουμε. Τώρα ανάλογα με το αποτέλεσμα θα κριθεί και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο, βάζοντας όλα τα αποτελέσματα κάτω. Πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο και το πιο σημαντικό είναι ότι ελέγχουμε την κατάσταση, είναι η κατάσταση στα χέρια μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…