Κεντρική Basket League Άρης “Σεβόμαστε και υπολογίζουμε τον Προμηθέα”

“Σεβόμαστε και υπολογίζουμε τον Προμηθέα”

Vassilis Simtsak

Vassilis Simtsak

Ο Άρης αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο τον Προμηθέα Πατρών (11/02, 17:00), για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Βασίλη Σίμτσακ να γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ για την αναμέτρηση ενάντια στην ομάδα της Πάτρας, ενώ αναφέρθηκε για στον αγώνα με την Στράσμπουρ.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Βασίλης Σίμτσακ:
“Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δε σταματούν και όταν τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα, δεν μπορείς να στέκεσαι σε μία νίκη ή μία ήττα περισσότερο από λίγες ώρες. Το περασμένο Σάββατο γνωρίσαμε μία σκληρή, με τον τρόπο που ήρθε, ήττα από τον ΠΑΟΚ και τρεις μέρες αργότερα πετύχαμε μία ευρεία νίκη επί μιας πολύ καλής ομάδας, όπως η Στρασμπούρ. Τώρα τα αφήνουμε όλα πίσω μας, αφού ακολουθεί ένα κρίσιμο παιχνίδι, με τον Προμηθέα στην έδρα μας.

Είναι λογικό η σκέψη του κόσμου να βρίσκεται ήδη στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Είναι το κύριο θέμα συζήτησης στην Θεσσαλονίκη, πόσω μάλλον από τη στιγμή που η πόλη θα φιλοξενήσει τον τελικό. Όμως εμείς οφείλουμε να μην μπαίνουμε σ’ αυτήν τη λογική. Σεβόμαστε και υπολογίζουμε τον Προμηθέα και η σκέψη μας είναι στραμμένη αποκλειστικά σ’ αυτόν τον αγώνα. Είναι μία ομάδα με καλό και ποιοτικό ρόστερ, η οποία μπορεί να κάνει τη ζημιά αν δεν προσεχθεί.

Εμείς από την πλευρά μας οφείλουμε να είμαστε προσηλωμένοι στο πλάνο μας για 40 λεπτά. Η σταθερότητα είναι αυτό που λείπει από το παιχνίδι μας και έχουμε δείξει πως όταν είμαστε συγκεντρωμένοι, μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Μπορεί το “κάθε παιχνίδι ξεχωριστά” να ακούγεται κλισέ, όμως αυτή η λογική είναι επιβεβλημένη όσο ποτέ στην παρούσα φάση.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…