Κεντρική NBA “Ψάχνονται” για ανταλλαγή οι Νάγκετς
NBA

“Ψάχνονται” για ανταλλαγή οι Νάγκετς

denver nuggets danilo gallinari

Οι Ντένβερ Νάγκετς φαντάζουν ως μια από τις πιο ελπιδοφόρες ομάδες του NBA, έχοντας ένα από τα πιο νεανικά και ταλαντούχα ρόστερ του πρωταθλήματος. Ακόμη, η πληθώρα αξιόπιστων παικτών που διαθέτουν (δίχως να είναι κανείς σταρ βέβαια, με εξαίρεση ίσως τον Νίκολα Γιόκιτς) τους καθιστά αρκετά δυνατούς “παίκτες” στο “παζάρι” ανταλλαγών που ήδη έχει ξεκινήσει να λαμβάνει χώρα, με τους “σβώλους” να επιχειρούν τη δυναμική είσοδό τους σε αυτή την ιστορία.

Τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει το συμπέρασμα ότι το Ντένβερ θέλει να δώσει τον απαιτούμενο χώρο και χρόνο στους νεαρούς παίκτες του, προκειμένου να ενσωματωθούν πιο άμεσα στις απαιτητικές συνθήκες του NBA και να αποκτήσουν την απαιτούμενη εμπειρία. Μονάδες όπως ο Χουάνχο Ερνανγκόμεζ και ο Τζαμάλ Μάρεϊ διαθέτουν πολύ καλές προοπτικές ώστε να “φτιάξουν” ένα αξιόπιστο όνομα στο μέλλον. Αυτή λοιπόν είναι η αιτία που οι Νάγκετς έχουν θέσει σε διαθεσιμότητα για ανταλλαγή τους Γουίλσον Τσάντλερ και Ντανίλο Γκαλινάρι.

Οι δύο φόργουορντ συνεχίζουν τις ποιοτικές εμφανίσεις (15.6 πόντοι, 6.7 ριμπάουντ ο Τσάντλερ, 17.2 πόντοι, 4.9 ριμπάουντ ο Γκαλινάρι) και βρίσκονται σε καλές “μπασκετικές” ηλικίες (29 ο ένας, 28 ο άλλος) αλλά η ομάδα του Κολοράντο έχει άλλα σχέδια. Ειδικότερα, το Ντένβερ επιθυμεί να αποκτήσει ένα ντραφτ πικ 1ου γύρου, καθώς και έναν παίκτη με expiring contract (δηλαδή να λήγει στο τέλος της σεζόν το συμβόλαιό του), με αντάλλαγμα έναν εκ των Τσάντλερ ή Γκαλινάρι, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Ντέιβιντ Όλντριτζ.

Είναι φανερό ότι οι Νάγκετς θέλουν να κάνουν χώρο για τα “νιάτα” της ομάδας. Οφείλουν φυσικά να προσθέσουν και το απαιτούμενο star-power, το οποίο απουσιάζει από την ομάδα μετά την αποχώρηση του Καρμέλο Άντονι. Η φήμη ότι οι Νάγκετς “κυνηγούν” κάτι πραγματικά μεγάλο αυτή την εβδομάδα, με το όνομα του Ντείμιαν Λίλαρντ να ακούγεται συχνότερα, έχει κάνει την εμφάνισή της. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι επόμενες ώρες θα έχουν τεράστιο ενδιαφέρον στην πόλη του Κολοράντο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…