Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Πρόβλημα με το Κλειστό των Μελισσίων

Πρόβλημα με το Κλειστό των Μελισσίων

melissia

melissia

Μεγάλο πρόβλημα έχει δημιουργηθεί στα Μελίσσια όσον αφορά τη χρήση του Κλειστού Γυμναστηρίου Μελισσίων από την τοπική ομάδα της περιοχής, καθώς αναμένεται να μειωθούν οι ώρες προπόνησης. Η ομάδα των βορείων προαστίων εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία καλεί του γονείς των τμημάτων υποδομής να δώσουν το “παρών” ν στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Δήμου Πεντέλης (14/02, 18:30) για να ενημερωθούν για όσα συμβαίνουν.

Αναλυτικά:

“Αγαπητοί γονείς, επικοινωνούμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την αιφνιδιαστική αλλαγή από πλευράς του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης στο πρόγραμμα χρήσης του Κλειστού Γυμναστηρίου Μελισσίων, το οποίο χρησιμοποιεί ο ΚΑΟ Μελισσίων, με την άμεση παραχώρηση ωρών για προπόνηση και αγώνα σε σύλλογο χάντμπολ. Η απόφαση, η οποία αναμένεται να επικυρωθεί την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου σε έκτακτη συνεδρίαση (18:30) του Δ.Σ. του ΟΠΑΘ, ανατρέπει μεσούσης της περιόδου το πρόγραμμα των τμημάτων του συλλόγου μας, το οποίο είναι ούτως ή άλλως ιδιαίτερα πιεσμένο, με αποτέλεσμα να επιβάλλει τη χρήση για επιπλέον ώρες των ανοικτών γηπέδων που χρησιμοποιούμε. Παράλληλα, αναιρεί αιφνιδιαστικά τη “σφραγίδα” του ΟΠΑΘ στο αρχικό πρόγραμμα χρήσης της περιόδου 2016-17, το οποίο μας είχε κοινοποιηθεί τον Σεπτέμβριο του 2016.

Το Δ.Σ. του συλλόγου μας και προσωπικά ο πρόεδρος προχώρησαν άμεσα σε συναντήσεις, τόσο με τον πρόσφατα διορισθέντα πρόεδρο του ΟΠΑΘ κ. Π. Μούστρη, όσο και με τον ίδιο τον Δήμαρχο Πεντέλης κ. Δ. Στεργίου-Καψάλη. Και στις δύο συναντήσεις εκτέθηκαν τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργούνται στο σύλλογό μας με τη συγκεκριμένη απόφαση, όσο και τα σοβαρά τεχνικά ζητήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε φθορές σε μία εγκατάσταση-στολίδι για τη Δ.Κ. Μελισσίων.

Να σημειώσουμε ότι δεν δόθηκε καμία διαβεβαίωση για κάλυψη των χαμένων ωρών σε κάποιο από τα τρία κλειστά γυμναστήρια που διαθέτει ο Δήμος Πεντέλης. Η απάντηση που λάβαμε από τον πρόεδρο του ΟΠΑΘ ήταν πως δεν τον αφορά τι θα κάνουμε, ως σύλλογος, για τα παιδιά που θα χάσουν ώρες προπόνησης με την αλλαγή του προγράμματος. Ο Δήμαρχος Πεντέλης, από την πλευρά του, μας προέτρεψε να μειώσουμε τις ώρες προπόνησης των αθλουμένων μας και τόνισε ότι όσον αφορά αυτόν η απόφαση για παραχώρηση ωρών σε σύλλογο χάντμπολ είναι ειλημμένη.

Είναι σαφές ότι η ενέργεια αυτή είναι απλά ο προάγγελος για παραχώρηση πολλών επιπλέον ωρών, στο πρόγραμμα της νέας περιόδου, στο συγκεκριμένο σύλλογο από τον ΟΠΑΘ, η οποία θα οδηγήσει στη συρρίκνωση των δραστηριοτήτων του ΚΑΟ Μελισσίων. Από την πλευρά μας θεωρούμε ότι το νέο Κλειστό Γυμναστήριο είναι το “σπίτι του μπάσκετ” στα Μελίσσια και έτσι πρέπει να παραμείνει.

Επειδή είστε αρωγοί, συμμέτοχοι και συμπαραστάτες στη μεγάλη προσπάθεια του συλλόγου μας για την προώθηση του μπάσκετ και της αθλητικής παιδείας στην πόλη μας, πιστεύουμε πως πρέπει να είσαστε απόλυτα ενήμεροι για τις κινήσεις της δημοτικής αρχής. Σας καλούμε να παρευρεθείτε στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΟΠΑΘ στις 14 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου Μελισσίων (Υψηλάντου και Παναγούλη) προκειμένου να ενημερωθείτε διά ζώσης για τις προθέσεις του ΟΠΑΘ, αλλά και για τις δικές μας θέσεις αναλυτικά, εφόσον αυτό μας επιτραπεί μετά από σχετικό αίτημά μας.

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, σας κοινοποιούμε την επιστολή που καταθέσαμε στον Δήμαρχο Πεντέλης και στον ΟΠΑΘ. Επιστολή προς ΟΠΑΘ και Δήμαρχο Πεντέλης: Διαβάστε ΕΔΩ).  Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΑΟΜ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…