Κεντρική NBA Πρωτοφανές ρεκόρ για τον Αϊζέια Τόμας! (vid)
NBA

Πρωτοφανές ρεκόρ για τον Αϊζέια Τόμας! (vid)

isaiah thomas boston celtics

isaiah-thomas-boston-celtics

Τα ιστορικά επιτεύγματα συνεχίζονται με ασταμάτητο ρυθμό για τον Αϊζέια Τόμας. Ο σούπερ-σταρ των Μπόστον Σέλτικς αφήνει ανεξίτηλο το σημάδι του στην ιστορία των σπουδαίων “κελτών”, χάρη στις ακαταμάχητες ικανότητές του στο σκοράρισμα, οι οποίες έχουν αφήσει “άφωνους” ακόμη και τους πιο αισιόδοξους φίλους της Βοστόνης.

Το χθεσινό παιχνίδι εναντίον των Σίξερς φάνταζε απλά σαν μια ακόμη μέρα στο γραφείο για τον Τόμας. 33 πόντοι, 13 εκ των οποίων στην 4η περίοδο, 9/19 σουτ, 11/13 βολές. Η μοναδική ικανότητά του να τελειώνει τις φάσεις απέναντι σε ψηλότερους αντιπάλους αλλά και το “θανατηφόρο” σουτ του μετά από ντρίμπλα, “έσπρωξαν” τους Σέλτικς προς τη νίκη αλλά και τον ίδιο τον Τόμας στα βιβλία της ιστορίας των Σέλτικς και όχι μόνο.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=WiV-fBtgW3s]

Ειδικότερα, αυτό ήταν το 40ό συνεχόμενο παιχνίδι, στο οποίο ο Τόμας σημειώνει τουλάχιστον 20 πόντους. Με αυτό το σερί ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση στην ιστορία της ομάδας, την οποία κατείχε ο μυθικός Τζον Χάβλιτσεκ, από τη σεζόν 1971-72! Ακόμη, εντάχθηκε σε μια πολύ ξεχωριστή παρέα 17 παικτών, οι οποίοι έχουν σημειώσει 40 συναπτές 20άρες στην ιστορία του πρωταθλήματος, με τα ονόματα της λίστας να προκαλούν ίλιγγο!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…