Κεντρική Basket League Άρης “Πρώτα ο Κόροιβος, μετά η Βιλερμπάν”

“Πρώτα ο Κόροιβος, μετά η Βιλερμπάν”

zaras

zaras

Ο Άρης αφήνει πίσω του την πρόκριση στους “16” του Basketball Champions League και στρέφει το ενδιαφέρον του στο ματς με τον Κόροιβο για το πρωτάθλημα της Basket League. Ο Θεοδωρής Ζάρας ανανέωσε το blog του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας πως προτεραιότητα έχει το ματς με την ομάδα της Αμαλιάδας και στη συνέχεια εκείνο με τη Βιλερμπάν.

Αναλυτικά:

“Γεια σε όλους σας!

Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς, δεδομένου ότι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος διαδέχθηκε το κρίσιμο παιχνίδι με τη Στρασμπούρ. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε το διπλό στην Γαλλία. Όμως, είμαστε χαρούμενοι που περάσαμε στην επόμενη φάση.

Το παιχνίδι αυτό το αφήνουμε πίσω μας, γιατί πρέπει να συγκεντρωθούμε στην αναμέτρηση του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Κόροιβο και στο επόμενο ευρωπαϊκό ματς, αυτό της Τετάρτης με την Βιλερμπάν. Θα παίξουμε στην έδρα μας και θέλουμε με την βοήθεια και του κόσμου μας, να πάρουμε μια μεγάλη διαφορά που ίσως να είναι σημαντική για τον επαναληπτικό στην Γαλλία.

Πριν από όλα βέβαια, είναι η αναμέτρηση με τον Κόροιβο. Και σε αυτή την αναμέτρηση θέλουμε να έχουμε την βοήθεια του κόσμου μας. Τον θέλουμε να έρθει κοντά μας και να μας στηρίξει όπως κάνει πάντα. Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να μπούμε δυνατά για να μην αντιμετωπίσουμε πρόβλημα και να μην αφήσουμε στον αντίπαλό μας ελπίδες να διεκδικήσει το παιχνίδι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…