Κεντρική NBA Πρόεδρος των Λέικερς ο Μάτζικ Τζόνσον (pic)
NBA

Πρόεδρος των Λέικερς ο Μάτζικ Τζόνσον (pic)

magic johnson

magic-johnson

Αλλαγή σκυτάλης υπήρξε στην προεδρία των “Λιμνανθρώπων” όπως ανακοίνωσαν και οι ίδιοι μέσω Twitter. Νέος πρόεδρος θα είναι ο Μάτζικ Τζόνσον ενώ ο Μιτς Κούπτσακ απαλλάχθηκε από τα καθήκοντα του.

O πρώην θρύλος των Λέικερς βρισκόταν στην ομάδα από την θέση του σύμβουλου της συνιδιοκτήτριας Τζίνι Μπας. H 55χρονη επιχειρηματίας πήρε την απόφαση της αλλαγής στην προεδρία της ομάδας. Οι εξελίξεις όμως δεν σταμάτησαν εκεί καθώς ο ο Τζίμι Μπας δεν θα βρίσκεται πλέον στην θέση του αντιπροέδρου.

“Σήμερα προχώρησα σε μια σειρά δραστηριοτήτων προκειμένου οι Λέικερς να φτάσουν στις απαιτήσεις του Dr. Τζέρι Μπας και τις προσδοκίες των φιλάθλων μας. Έτσι, λοιπόν, ο Μάτζικ Τζόνσον αναλαμβάνει τον ρόλο του προέδρου και θα λογοδοτεί απευθείας σε εμένα. Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη η αναζήτηση νέου General Manager που θα βρίσκεται σε άμεση συνεργασία με τον Μάτζικ και τον προπονητή Λιουκ Γουόλτον. Ο Έρβιν, ο Λιουκ και ο νέος GM θα βάλουν τις βάσεις της επόμενης γενιάς του μεγαλείου των Λος Άντζελες Λέικερς“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…