Κεντρική Basket League Άρης Πρίφτης: “Γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας”

Πρίφτης: “Γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας”

dimitris priftis

dimitris-priftis

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, συνεχάρη την ομάδα του για τη σημερινή νίκη κόντρα στον Προμηθέα Πατρών, και σχετικά με τους δύο επόμενους αγώνες κόντρα σε Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ, για την Basket League (15/02) και Παναθηναϊκό, εντός έδρας, για τον τελικό Κυπέλλου (19/02) τόνισε πως άπαντες είναι ρεαλιστές αλλά θα δώσουν τη μάχη τους γνωρίζοντας τις δυνατότητές τους.

“Συγχαρητήρια στην ομάδα για τον τρόπο που αγωνίστηκε. Είχαμε δυσκολίες να διαχειριστούμε, όπως ήταν ο τραυματισμός του Ξανθόπουλου, ο ξαφνικός τραυματισμός του Τσαϊρέλη και το ότι φορτώθηκαν τα γκαρντ μας γρήγορα με φάουλ. Είχαμε καλή εικόνα, ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο, εκεί χτίσαμε διαφορά και τη διατηρήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Έχουμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με τους δύο “μεγάλους” της Αθήνας. Γνωρίζουμε τις δυνατότητές μας, είμαστε και ρεαλιστές. Ξέρουμε τη δυναμική των αντιπάλων μας. Σίγουρα θα δώσουμε τη μάχη μας”, ανέφερε ο Δημήτρης Πρίφτης.

Σχετικά με τον Γκόρντον, είπε: “Το Σάββατο θα είναι παρών. Ίσως τον χρησιμοποιήσουμε την Τετάρτη για να βρει έναν αγωνιστικό ρυθμό. Το ότι θα υπάρχει (στη διάθεσή μας), δεν σημαίνει ότι λύθηκε το θέμα. Είναι πίσω σε αρκετά κομμάτια, αλλά πιστεύω ότι κάποια βοήθεια θα την έχουμε στο κομμάτι της εμπειρίας”.

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μούρτος υποστήριξε: “Το σημερινό παιχνίδι ήταν μια συνέχεια του αγώνα με τη Στρασμπούρ. Η ομάδα είχε αυτοπεποίθηση, ενέργεια, υψηλή ένταση στην άμυνα, οδηγήσαμε σε λάθη τον Προμηθέα, βάλαμε εύκολα καλάθια και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, καταρχάς, για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και μετά στο παιχνίδι του Σαββάτου. Καλή συνέχεια στον Προμηθέα και τον κόουτς”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Φυντάνης
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…