Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Πολύ χρήσιμος ο Μιλουτίνοφ”

“Πολύ χρήσιμος ο Μιλουτίνοφ”

giannis sfairopoulos 1

giannis sfairopoulos-1

Το εγκώμιο του Νίκολα Μιλουτίνοφ έπλεξε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Δόξας Λεύκαδας.

“Η νίκη είναι αφιερωμένη στα θύματα της Θύρας 7. Τέτοιες ημέρες κάθε χρόνο έχουμε έναν επιπρόσθετο λόγο για παίρνουμε τη νίκη. Εκ μέρους όλων στην ομάδα αφιερώνω σε αυτά τα παιδιά”, τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

“Δεν ξεκινήσαμε καλά.. Σιγά – σιγά βελτιωνόμασταν. Στην δεύτερη περίοδο κερδίσαμε με μία διαφορά 9 πόντων. Είχαμε κάποιες άσχημες και καλές στιγμές στη συνέχεια. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό καλό και δεν είχαμε πρόβλημα για να επικρατήσουμε. Εύχομαι στον κόουτς Μαρκόπουλο και στην Δόξα να υλοποιήσουν τους στόχους τους”.

Για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, σχολίασε: “Είναι ένας παίκτης πολύ χρήσιμος. Από πέρσι έδειχνε τι μπορεί να κάνει. Ηταν πιο μικρός και άπειρος. Ηταν 20 στα 21 και ήρθε σε μία ξένη χώρα και αυτό δεν ήταν εύκολο. Φέτος έχει μπει πιο καλά στη φιλοσοφία της ομάδας. Είναι ένας ακρογωνιαίος λίθος για την άμυνα και την επίθεσή μας. Την τεχνική του κατάρτιση δεν την συναντάς εύκολα. Θέλουμε να βελτιωθεί κι άλλο. Δεν μου αρέσει να μιλάω προσωπικά για τους παίκτες, αλλά έπρεπε να απαντήσω, γιατί είναι από τους πιο βελτιωμένους παίκτες”.

Από την πλευρά του, ο Ντομινίκ Γουότερς πρόσθεσε: “Πρώτα από όλα θέλω να αφιερώσω τη νίκη στα θύματα της Θύρας 7. Αυτή η νίκη είναι για αυτούς. Από πλευράς τακτικής δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, αλλά η άμυνά μας στο τέλος ήταν όπως έπρεπε και πήραμε τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…