Κεντρική NBA Πληθώρα σεναρίων “σκεπάζουν” το Ντιτρόιτ
NBA

Πληθώρα σεναρίων “σκεπάζουν” το Ντιτρόιτ

drummond

drummond

Οι τελευταίες ώρες πριν τη λήξη της προθεσμίας των ανταλλαγών παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον, όσον αφορά τους Ντιτρόιτ Πίστονς. Η ομάδα της “Motor City” δέχεται ήδη προτάσεις τόσο για τον Άντρε Ντράμοντ, όσο και για τον Κεντέιβιους Κάλντγουελ-Πόουπ, παρά το γεγονός ότι θεωρούνταν ως “αναντικατάστατοι”, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ESPN, Μαρκ Στάιν.

Οι Πίστονς δεν “καίγονται” φυσικά να απομακρύνουν κάποιον από τους δύο παίκτες, οι οποίοι είναι οι βασικότεροι “πυλώνες” της ομάδας, σε αντίθεση με τον πλέι-μέικερ, Ρέτζι Τζάκσον. Οι επιδόσεις του 26χρονου έχουν παρουσιάσει πτώση (15.2 πόντοι, 5.6 ασίστ ανά αγώνα φέτος, 18.8 πόντοι, 6.2 ασίστ ανά αγώνα πέρσι), με τη Μινεσότα και το Ορλάντο να παρουσιάζουν το πιο “ζωηρό” ενδιαφέρον για μια ενδεχόμενη ανταλλαγή (αν και οι διαπραγματεύσεις με τους Μάτζικ έχουν ατονήσει).

Οι ομάδες με τις οποίες έχουν συζητήσει οι Πίστονς με θέμα τον Ντράμοντ είναι οι Μπλέιζερς (αν και το Ντιτρόιτ απαίτησε τον Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, με συνέπεια να “βουλιάξουν” οι διαπραγματεύσεις), οι Νετς αλλά και οι Ράπτορς, σύμφωνα με τον Μπράιαν Γουίντχορστ. Το τεράστιο συμβόλαιό του όμως (127 εκατομμύρια για 5 χρόνια, μέχρι το τέλος της σεζόν 2020-21) ίσως αποθαρρύνει τους διεκδικητές του, διότι θα υποχρεωθούν να το “φορτωθούν” ενώ η δεδηλωμένη εκτίμηση του ιδιοκτήτη των Πίστονς, Τομ Γκόουρς προς τον παίκτη ενισχύει τα σενάρια παραμονής του.

 Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Κάλντγουελ-Πόουπ, τα “πιστόνια” απαιτούν τουλάχιστον έναν παίκτη πρώτης γραμμής ως αντάλλαγμα, καθώς και ένα ντραφτ-πικ 1ου γύρου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…