Κεντρική NBA Πλήγμα στους Μπακς με τον τραυματισμό του Μπίσλι (vid)
NBA

Πλήγμα στους Μπακς με τον τραυματισμό του Μπίσλι (vid)

michael beasley bucks

michael-beasley-bucks

Η ατυχία φαίνεται πως αρέσκεται στο να χτυπά την “πόρτα” των Μιλγουόκι Μπακς. Περίπου 1 μήνα μετά τον σοβαρότατο τραυματισμό του Τζαμπάρι Πάρκερ, ο οποίος θα μείνει εκτός για σχεδόν 1 χρόνο, ο Μάικλ Μπίσλι ήταν το νέο “θύμα”, με τον φόργουορντ των “ελαφιώννα γυρίζει πολύ άσχημα το αριστερό του γόνατο, στο χθεσινό παιχνίδι εναντίον των Καβαλίερς.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xZJCLig5mFg]

Ο Μπίσλι χρειάστηκε τη βοήθεια των συμπαικτών του, προκειμένου να μετακινηθεί εκτός γηπέδου, με την κατάστασή του να μην μοιάζει καθόλου καλή. Αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις αύριο, κατά την άφιξή του στο Μιλγουόκι, ώστε να εκτιμηθεί το μέγεθος της ζημιάς, όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του NBA.

Σε περίπτωση που ο Μπίσλι απουσιάσει για καιρό, η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα χάσει ένα πολύτιμο επιθετικό στοιχείο. Η ικανότητά του να σκοράρει με μεγάλη συχνότητα σε καταστάσεις απομόνωσης αλλά και ο τρόπος που δημιουργεί το δικό του σουτ θα λείψουν σε ιδιαίτερο βαθμό. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η επιθετική παραγωγικότητα των Μπακς “βυθίστηκε”, μετά την έξοδο του Μπίσλι στο χθεσινό ματς. Μετά την εξέλιξη αυτή, το βάρος που καλείται να “κουβαλήσει” ο Γιάννης αυξάνεται ακόμη περισσότερο.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…