Κεντρική NBA Πήρε θέση υπέρ του Λεμπρόν ο Σακίλ (vid)
NBA

Πήρε θέση υπέρ του Λεμπρόν ο Σακίλ (vid)

shaq

shaq

Η διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Τσαρλς Μπάρκλεϊ και τον Λεμπρόν Τζέιμς έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον κόσμο του NBA, με τον Σακίλ Ο΄Νιλ να έχει και αυτός κάτι να πει. Στην εκπομπή Inside the NBA, ο Σακ εξέφρασε την άποψή του, με παρόντα τον Μπάρκλεϊ στο στούντιο, παίρνοντας ξεκάθαρα θέση υπέρ του Λεμπρόν.

Συγκεκριμένα, ο Σακίλ έκανε αναφορά στο σχόλιο του Μπάρκλεϊ, στο οποίο ο “Sir Charles” υποστήριξε ότι ο Λεμπρόν δεν είναι ανταγωνιστικός, λέγοντας: “Ο Μπάρκλεϊ έκανε προσωπικό το ζήτημα όταν είπε πως στον Λεμπρόν δεν αρέσει να είναι ανταγωνιστικός. Κι εγώ στη θέση του έτσι θα αντιδρούσα και χειρότερα. Θα ερχόμουν εδώ και θα σου έδινα μπουνιά“.

Από την άλλη, ο Μπάρκλεϊ υποστήριξε ότι ποτέ δεν έχει αναφερθεί σε κάποιον παίκτη προσωπικά και ότι περιορίζεται στο να κάνει κριτική μόνο γύρω από το μπάσκετ: “Δεν έχω πρόβλημα με όσα είπε ο Λεμπρόν για μένα. Δεν ήταν όλα αλήθεια, αλλά όντως έχω κάνει κάποια ανόητα πράγματα στη ζωή μου. Ποτέ πάντως δεν είπα κάτι προσωπικό για κάποιον παίκτη και ούτε πρόκειται να το κάνω. Όλη η κριτική μου αφορά αποκλειστικά το μπάσκετ. Έχω δει τον Λεμπρόν καμιά δεκαριά φορές στη ζωή μου και απλώς χαιρετηθήκαμε. Δεν χρειάζεται να είσαι φίλος με τον άλλο και αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να λες πάντα καλά λόγια για τους άλλους. Οι σημερινοί παίκτες είναι υπερευαίσθητοι. Αν κάποιος θεωρεί τα σχόλιά μου άδικα, εγώ δεν συμφωνώ”.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=XmEs7gBlbm0]

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…