Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Πήραμε έναν αγώνα ζωής ή θανάτου”

“Πήραμε έναν αγώνα ζωής ή θανάτου”

vaggelis aggelou pagkos promitheas patras

vaggelis-aggelou-pagkos-promitheas-patras

O Προμηθέας έδειξε πως είναι το αφεντικό της Πάτρας αφού ζευγάρωσε τις νίκες απέναντι στον Απόλλων και πλέον πήρε ανάσα στην μάχη για την παραμονή. Ο Βαγγέλης Αγγέλου στάθηκε στην καλή ομαδική δουλειά, ενώ αφιέρωσε τη νίκη στον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:

“Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο για εμάς, για τρεις πολύ ουσιαστικούς λόγους. Πρώτον, τις τελευταίες 20 ημέρες δεν έχουμε κάνει μαζί παρά μόνον 2 προπονήσεις. Αυτό που έγινε σήμερα και δεν έγινε στην Θεσσαλονίκη στο παιχνίδι με τον Αρη είναι ότι λειτουργήσαμε σαν ομάδα. Δεύτερον, ήταν ένα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι και αποφύγαμε σκόπιμα να δώσουμε τον χαρακτήρα του τοπικού ντέρμπι.

Για εμάς ήταν ένας αγώνας ζωής ή θανάτου. Και τρίτον, θέλαμε να κερδίσουμε για τον κόσμο του Προμηθέα, για την προσπάθεια του Προμηθέα, για την ιδέα του Προμηθέα. Εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια στον Απόλλωνα. Εμείς είμαστε 14 παίκτες και η δύναμή μας είναι οι παίκτες που δεν παίζουμε. Πρώτος και καλύτερος ο Τσάμης που μπορεί να μην παίζει, αλλά είναι πάντα πρώτος στις προπονήσεις.  Το ίδιο ισχύει και για τον Γιαννικόπουλο“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…