Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Όταν γίνονται αλλαγές, σιγά-σιγά η φιλοσοφία χάνεται”

“Όταν γίνονται αλλαγές, σιγά-σιγά η φιλοσοφία χάνεται”

aek oaka juri zdovc

aek-oaka-juri-zdovc

Στις αλλαγές που έχουν γίνει μεσούσης της σεζόν αναφέρθηκε ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιούρι Ζντοβτς, τονίζοντας για τη χημεία της ομάδας πως “έχω μία φιλοσοφία, έχω κανόνες. Όταν γίνονται αλλαγές, σιγά-σιγά η φιλοσοφία χάνεται. Δεν μπορείς να χτίσεις. Ο,τι χτίζεις, καταστρέφεται. Αλλά τι να κάνουμε. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που με βλέπετε να μην έχω ενέργεια, γιατί την ξόδεψα όλη σε αυτή την προσπάθεια”.

Σχετικά με τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: “Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ο ΠΑΟΚ έχει καλό ρυθμό, παίζουν καλά στα τελευταία παιχνίδια. Είχαμε κάποια “γλυκά” προβλήματα, έπρεπε να προετοιμάσουμε την ομάδα και για τους αγώνες, αλλά και να βρούμε λύση για τη χημεία.

Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Ήμασταν εγωιστές, δεν είχαμε ρυθμό, δεν είχαμε ενέργεια. Όλα μηδέν. Σιγά-σιγά, όμως, αρχίσαμε να παίζουμε καλύτερα και το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλό για εμάς. Εκείνοι έβαλαν μεγάλα σουτ, αλλά παρ’ όλα αυτά κρατήσαμε το προβάδισμα και τον ρυθμό για να πάρουμε το παιχνίδι”.

Δεν είναι εύκολο. Με κάποιον τρόπο, ακόμη νικάμε και αυτός θα είναι ο στόχος μας και στα παιχνίδι με την Μονακό: να νικήσουμε εντός κι εκτός έδρας. Αυτό είναι το όραμα μου. Πάντως, πλέον έχουμε μεγαλύτερο βάθος πάγκου και αυτό φάνηκε ήδη από σήμερα. Αυτό είναι σίγουρα κάτι καλό. Ίσως στο τέλος να ήταν αυτός ο λόγος που νικήσαμε”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • aggelopoulos

    Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

    Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…
  • Μάκης Αγγελόπουλος

    Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

    Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…