Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ “Ώρα για διπλό”

“Ώρα για διπλό”

Michalis Kamperidis Rethimno

Michalis Kamperidis-Rethimno

To Ρέθυμνο θα αγωνιστεί εκτός έδρας με το Λαύριο (11/02, 17:00), για τη 17η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Μιχάλη Καμπερίδη να γράφει στο blog του ΕΣΑΚΕ για τη σημασία της επιστροφής στις επιτυχίες για την ομάδα του.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Μιχάλης Καμπερίδης:
“Πολύ καλησπέρα σας!

Επιτέλους μία εβδομάδα με ηρεμία και καλή ψυχολογία. Κάναμε το χρέος μας απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα. Η νίκη δεν αποτελεί έκπληξη, αλλά για μας ήταν τεράστιας σημασίας από ψυχολογικής πλευράς. Τα τέσσερα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα ήταν πολλά για μας, βλέποντας να αποκλίνουμε σιγά – σιγά από τον στόχο μας.

Η νίκη επί του Απόλλωνα μας έδωσε το δικαίωμα να κοιτάξουμε με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον και να συνεχίσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι εκτός έδρας κόντρα στο Λαύριο. Η αλήθεια είναι ότι είμαστε ασυνεπείς την φετινή σεζόν στα παιχνίδια μακριά από το Ρέθυμνο, μετρώντας μόλις μία νίκη επί του Κολοσσού. Όμως, θεωρώ πως ήρθε η ώρα να διπλασιάσουμε τις επιτυχίες μας εκτός έδρας και να ανέβουμε ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Φυσικά απέναντι μας έχουμε έναν αξιόμαχο αντίπαλο, ο οποίος “κυνηγάει”επίσης την είσοδο στα πλέι οφ. Προέρχεται από μία σημαντική νίκη επί των Τρικάλων και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο των προπονητών και να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά.

Μάλιστα, μετά από 4 ημέρες καλούμαστε να επιστρέψουμε στην αγωνιστική δράση, καθώς την Τετάρτη θα φιλοξενήσουμε την ΑΕΚ στο “Μελίνα Μερκούρη“. Ένα ακόμη πολύ δύσκολο ματς. Όμως, αυτό που προέχει είναι η αυριανή αναμέτρηση, να κερδίσουμε και να πάμε με ακόμη καλύτερη ψυχολογία στο επόμενο παιχνίδι.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός: Κορυφαίες επιδόσεις και στις τρεις κατηγορίες των σουτ

Σπουδαίο ρεκόρ επιδόσεων για τον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έφτασε μέσα από το…