Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Ομοιογενές σύνολο και αξίζει τον σεβασμό ο Κολοσσός”

“Ομοιογενές σύνολο και αξίζει τον σεβασμό ο Κολοσσός”

vaggelis aggelou pagkos promitheas patras

vaggelis-aggelou-pagkos-promitheas-patras

Ο Προμηθέας Πατρών θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Κολοσσό Ρόδου (04/02, 17:00), για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να δηλώνει πως η ροδίτικη ομάδα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου:
“Ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα που διαθέτει ομοιογενές σύνολο και αξίζει τον σεβασμό. Έχει 5 καλούς ξένους παίκτες που βρίσκονται σε ώριμη μπασκετικά ηλικία, δύο πολύ έμπειρους Έλληνες, τον Γεωργαλλή και τον Βασιλόπουλο, καθώς επίσης και έναν ικανότατο προπονητή. Γενικά ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που βάζει προβληματισμούς στον αντίπαλο και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα.

Περάσαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίσαμε στην προετοιμασία και θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω το ιατρικό μας επιτελείο για την εξαιρετική δουλειά που έκανε. Συγκεκριμένα, ο Μουρ είχε έναν τραυματισμό στον καρπό, ο Τζόουνς ένα χτύπημα στον ώμο, ο Μπλάσινγκεϊμ ένα τράβηγμα στον δικέφαλο, ενώ οι Σαρικόπουλος, Παπαντωνίου και Γκίκας ταλαιπωρήθηκαν από ιώσεις.

Στον αγώνα του Σαββάτου θα παίξουμε με το ίδιο πνεύμα και την ίδια φιλοσοφία, με στόχο να είμαστε ομαδικοί. Είμαστε μαζί στον Προμηθέα για 5η εβδομάδα και οι προσθήκες των νέων παικτών κάνουν ακόμη δύσκολους τους αυτοματισμούς, όμως εμείς θα τα δώσουμε όλα. Θέλουμε και την στήριξη των φιλάθλων μας, οι οποίοι θα πρέπει να αποτελέσουν και πάλι το Σάββατο τον 6ο παίκτη μας.”

Ακόμα ο Νίκος Γκίκας, δήλωσε:
“Το παιχνίδι που δώσαμε την περασμένη εβδομάδα με τη Δόξα στη Λευκάδα ήταν κομβικής σημασίας. Αν τα καταφέρουμε και κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, τότε δεν θα έχουμε φτάσει απλά και μόνο κοντά στον αρχικό μας στόχο που είναι η σωτηρία, αλλά θα έχουμε κάνει και ένα μεγάλο βήμα στο να κοιτάμε λίγο ψηλότερα.

Θεωρώ ότι ο Κολοσσός είναι η καλύτερη ομάδα από αυτές που βρίσκονται από την 5η θέση και κάτω και εμείς, όμως, βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και θέλουμε τη νίκη και για να πάρουμε την ρεβάνς για την ήττα στον αγώνα του Αγύρου.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…