Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο ΟΧΙ στους… “πρωταθλητές”

ΟΧΙ στους… “πρωταθλητές”

tsagronis takis vasilakopoulos george

tsagronis-takis-vasilakopoulos-george

Η λέξη “ντροπή” δεν μπορεί να περιγράψει τα καμώματα των παραγόντων της ΕΟΚ. Το ακούσαμε και δεν το πιστεύαμε. Θεωρούσαμε πως δεν μπορούν να πέσουν τόσο χαμηλά, αλλά -δυστυχώς- πέσαμε έξω. Μπορούν και χειρότερα. Και για να μην σας κουράζουμε, πάμε κατευθείαν στην είδηση…

Η Ομοσπονδία μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο (ΟΣΕΚΚ) ζήτησε να παίξουν αθλητές της στο ημίχρονο του τελικού του Κυπέλλου. Να κάνουν, δηλαδή, κάτι ανάλογο με αυτό που έγινε στο Κερατσίνι (στο ημίχρονο του Φάρος – ΑΕΛ), στα Τρίκαλα (στο ημίχρονο του Τρίκαλα – Κύμη) και θα γίνει στο “Νίκος Γκάλης” (στο ημίχρονο του ΑΕΚ – Γιουβέντους).

Οι αθλητές μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο έχουν δώσει τη δική τους ΜΟΝΑΔΙΚΗ παράσταση στο περιθώριο της Α2, Α1 και (την Τρίτη) στο Τσάμπιονς Λιγκ, αναμένεται να δώσουν πολλούς αγώνες επίδειξης ως το τέλος της χρονιάς, αλλά τους αρνήθηκαν να γίνουν κομμάτι του τελικού!

Ο Άρης εισηγήθηκε θετικά, όμως από την ΕΟΚ η απάντηση ήταν αρνητική, λόγω του ότι είναι… τεταμένη η ατμόσφαιρα. Λες κι η συμμετοχή των αθλητών μπάσκετ με καρότσι δεν θα βοηθούσε στην εκτόνωση. Αλλά, βέβαια, πού να χωρέσουν οι πρωταθλητές του σπορ και της ζωής, από τη στιγμή που θα υπάρχει το υπερθέαμα με τις τσιρλίντερ; Γι’ αυτές δεν είναι τεταμένη η ατμόσφαιρα.

Είναι από τις φορές που δεν αξίζει να σχολιάσουμε. Οι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει τον εαυτό τους. Κρίμα (για το μπάσκετ)…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…