Κεντρική NBA Ο Σεθ Κάρι ξεπέρασε τον μεγάλο αδερφό! (vids)
NBA

Ο Σεθ Κάρι ξεπέρασε τον μεγάλο αδερφό! (vids)

stephen curry seth mavericks warriors

stephen-curry-seth-mavericks-warriors

Ο Στεφ Κάρι είναι ένας από τους μεγαλύτερους σταρ του παγκοσμίου μπάσκετ και ίσως ο πιο εμπορικός παίκτης στον πλανήτη (μετά τον Λεμπρόν Τζέιμς). Ο μικρός αδερφός του, Σεθ, ζει αναγκαστικά στη “σκιά” του, με τις άδικες συγκρίσεις να είναι αναμενόμενες. Φυσικά ο γκαρντ των Μάβερικς ανεβαίνει σιγά-σιγά και σταθερά στην “ιεραρχία” του NBA, έχοντας φθάσει σε ένα αξιοπρεπέστατο σημείο (12,3 πόντοι ανά αγώνα, με 43% στα τρίποντα). Το χθεσινό βράδυ, όμως, οι ρόλοι άλλαξαν!

Ο σούπερ-σταρ των “πολεμιστών” ολοκλήρωσε τον αγώνα εναντίον των Σίξερς με 19 πόντους, 4 ριμπάουντ, 6 ασίστ και μόλις 7/23 σουτ! Μάλιστα απέτυχε να ευστοχήσει σε σουτ 3 πόντων (0/11!), κάνοντας το χειρότερο παιχνίδι της καριέρας του πίσω από τα 7,25!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=IH-GFGLRAD4]

Η 27η Φεβρουαρίου θύμιζε υπέροχες αναμνήσεις στον Κάρι, καθώς την ημερομηνία αυτή, το 2013 είχε “εκτελέσει” τους Νικς, με 54 πόντους (ρεκόρ καριέρας) και 11/13 τρίποντα ενώ πέρσι είχε “σαρώσει” τους Θάντερ, με 46 πόντους, 12/16 τρίποντα και ένα νικητήριο καλάθι εκτός λογικής! Μετά το χθεσινό παιχνίδι, όμως, οι ευχάριστες μνήμες “σπιλώθηκαν” ελαφρώς!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=quI–kovXgI]

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=f1K1c9qnCwI]

Στον αντίποδα, ο Σεθ Κάρι, “έκλεψε” για μία μέρα τα φώτα της δημοσιότητας από τον big brother, όντας εξαιρετικός στη νίκη του Ντάλας επί του Μαϊάμι. Ολοκλήρωσε τον αγώνα με 29 πόντους, 5/7 τρίποντα, 5/10 δίποντα και 4/4 βολές, με “οδηγό” την καταπληκτική μηχανική στο σουτ και τα τελειώματα κοντά στο καλάθι. Λάμβανε τις σωστές αποφάσεις ενώ σκόραρε ορισμένα κρίσιμα καλάθια στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Μακράν ο MVP της οικογένειας!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…