Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο Σάιμπερτ και το… ρεκόρ 10 αγώνων

Ο Σάιμπερτ και το… ρεκόρ 10 αγώνων

asibert

asibertO ΠΑΟΚ… αγχώθηκε απέναντι στο Λαύριο αλλά τα κατάφερε. Πάντως είναι γεγονός πως στον “Δικέφαλο” είχαν αρκετά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα και αυτό “έφερε” εκνευρισμό κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα κάποιες φορές οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης να έδειχναν να μην έχουν την απαιτούμενη συγκέντρωση.

Όπως και να έχει, αυτό που… μετράει για το σύνολο του Σούλη Μαρκόπουλο είναι πως η νίκη “ήρθε”, έστω κι αν αυτό έγινε δύσκολα. Σημαντική ήταν η βοήθεια του Τζόρνταν Σάιμπερτ για το θετικό αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ καθώς ήταν ο πρώτος σκόρερ του “Δικεφάλου” με 21 πόντους. Ο 24χρονος καλαθοσφαιριστής είναι γεγονός πως μετά το εντός έδρας παιχνίδι με το Ρέθυμνο στις 26/11/2016, ένα ματς στο οποίο πέτυχε 24 πόντους, παραγωγικά σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα σε κάποιους αγώνες δεν κατάφερε να βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό.

Θα πάρουν την 11η νίκη στα τελευταία 12 παιχνίδια τους οι -εξαιρετικοί- Γουίζαρντς στο εκτός έδρας ματς με τους Πέισερς; Οι πελάτες της 2winbet.gr θα παρακολουθήσουν με LIVE STREAMING τον αγώνα ποντάροντας παράλληλα στις υψηλότερες αποδόσεις! Εσείς;

Συγκεκριμένα στα 9 παιχνίδια πρωταθλήματος που προηγήθηκαν πριν από αυτό με το Λαύριο, είχε μονοψήφιο αριθμό πόντων στα τέσσερα από αυτά… Απέναντι στην ομάδα του Σερέλη έδειξε το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο αναφορικά με το σκοράρισμα και μάλιστα οι 21 πόντοι αποτελούν ρεκόρ γι’ αυτόν σχετικά με τα τελευταία 10 ματς πρωταθλήματος.

To “Moνοπόλυο” (Γρηγορίου Λαμπράκη 193/Ανω Τούμπα Θεσσαλονίκης) θα… τσικνίσει και σας προσκαλεί το μεσημέρι στις 14.00! “Moνοπόλυο”, ο χώρος που τα προσφέρει όλα!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

National League 1: Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της Γ’ φάσης

Συνέχεια στη National League 1 με τα play off Η 3η αγωνιστική της Γ’ φάσης των play off τη…