Κεντρική Basket League Άρης “Ο ΠΑΟΚ έχει βελτιωθεί, χρειάζεται συγκέντρωση για 40 λεπτά”

“Ο ΠΑΟΚ έχει βελτιωθεί, χρειάζεται συγκέντρωση για 40 λεπτά”

dimitris priftis sinenteuxi tipou

dimitris-priftis-sinenteuxi-tipouΟ Άρης το Σάββατο θα αντιμετωπίσει στο “Παλατάκι” τον ΠΑΟΚ και ο Δημήτρης Πρίφτης για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης δήλωσε τα εξής:

“Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Είναι μία αναμέτρηση που έχει τη δική της ιστορία και σημασία για τον κόσμο. Εμείς από την πλευρά μας δεν μπορούμε παρά να εστιάσουμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή ομάδα, η οποία έχει συγκεκριμένο αγωνιστικό στιλ και κατεύθυνση και έχει βελτιωθεί σε σχέση με το ξεκίνημα της σεζόν, μετά από κάποιες αλλαγές στο ρόστερ.

Οι καλύτερες αποδόσεις της αγοράς στην 2winbet.gr! Αμέτρητες στοιχηματικές μαζί με LIVE STREAMING στα παιχνίδια του ΝΒΑ αλλά και σε για όλα τα ματς της Euroleague, συμπεριλαμβανομένου και του αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Γαλατά!

Οι συνθήκες σε τέτοιους αγώνες είναι πάντα δύσκολες για τον φιλοξενούμενο, οπότε εμείς οφείλουμε να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας. Ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ, η ένταση στην άμυνα, τα λάθη και η αποτελεσματικότητα στο μακρινό σουτ θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης”.

“Μονοπόλυο”, ο χώρος που μπορείς να δεις… όλους τους αγώνες και που σου προσφέρει τα πάντα! Το Σάββατο κλείσε θέση για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…