Κεντρική Ελλάδα Κύπελλο Ο Παναθηναϊκός απειλεί να μην ξεκινήσει ο τελικός

Ο Παναθηναϊκός απειλεί να μην ξεκινήσει ο τελικός

aris kosmos nick galis hall paok

aris-kosmos-nick-galis-hall-paok

Στο να μην ξεκινήσει ο τελικός του Κυπέλλου αναφέρθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθώς έχει προκαλέσει ένταση το ότι υπάρχουν φίλοι του Άρη πίσω ακριβώς από τα επίσημα και όπως τόνισε ο πρόεδρος της “πράσινης” ΚΑΕ, δεν έχουν τηρηθεί οι συμφωνίες μεταξύ των δύο πλευρών.

Όλα όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην κάμερα της Nova:
Θα έπρεπε αυτά να είναι αυτονόητα, θα έπρεπε να μην υπάρχει αυτή η κατάσταση στο γήπεδο. Έχουμε πράξει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να γίνει αυτό. Η αστυνομία όμως δεν έχει κάνει σε καμία περίπτωση αυτό που έπρεπε. Απορώ γιατί δεν έχουν αρχίσει να εκκενώνουν τις θύρες που δεν πρέπει να υπάρχουν φίλαθλοι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι κατάσταση είναι αυτή.

Επενδύουμε όλοι στο μπάσκετ. Όλα τα εισιτήρια διατέθηκαν σε κατόχους διαρκείας, ο χώρος από πάνω έχουν δοθεί θεωρητικά σε επισήμους. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι έτοιμος να πάρει μέρος σε μια τέτοια παρωδία. Τον Άρη τον ενδιαφέρει μόνο η υστεροφημία του. Δεν πρόκειται να γίνει αγώνας, αν δεν γίνουν αυτά που έχουν συμφωνηθεί. Η οικογένειά μου έχει μείνει στο ξενοδοχείο, με αυτά τα έκτροπα. Αν η αστυνομία νομίζει ότι μπορεί να γίνει αγώνας με αυτές τις συνθήκες, ας πάρει την ευθύνη μόνη της.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε Κύπελλο

Δειτε επισης

Κύπελλο Ελλάδας: Το κοινωνικό πρόσωπο το Κυπέλλου Ελλάδας (vid)

Γεμάτο δράση εντός και εκτός παρκέ περιείχε το Κύπελλο Ελλάδας. H Κρήτη φιλοξένησε ένα τετ…