Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ο Ολυμπιακός δεν φοβάται” (vid)

“Ο Ολυμπιακός δεν φοβάται” (vid)

olympiakos 2

olympiakos-giannis-sfairopoulos

O Oλυμπιακός αγωνίζεται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με αντίπαλο την Ζαλγκίρις Κάουνας (10/02, 21:00), για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να δηλώνει τους κινδύνους που παρουσιάζει η συγκεκριμένη αναμέτρηση, τόνισε την μαχητικότητα της ομάδας του, ενώ μίλησε και για τους τραυματίες.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:
Για το παιχνίδι με τους Λιθουανούς:
“Πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένα παιχνίδι στο οποίο σίγουρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί αντιμετωπίζουμε μια μαχητική ομάδα που παλεύει όλα τα ματς κι έχει τρεις σερί νίκες. Η Ζαλγκίρις είναι σκληρή ομάδα με πλουραλισμό στην επίθεση και η άμυνά μας πρέπει να την εξουδετερώσει.

Από την άμυνα θέλουμε να ελέγξουμε το ρυθμό. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο. Πλησιάζουμε προς το τέλος κάθε ματς εντός έδρας ιδιαίτερα είναι πιο σημαντικό από το προηγούμενο και θέλουμε να μας βοηθήσει ο κόσμος με τη φωνή του.”

Τι τον φοβίζει περισσότερο:
“Έχουν ρυθμό στην επίθεσή τους, ψάχνουν τη γρήγορη επίθεση, αλλά παίζουν καλά και το πικ εν ρολ. Επίσης βγαίνουν κι από σκριν γενικά έχουν πολλούς τρόπους να σκοράρουν. Πρέπει να αμυνθούμε σε κάθε κατάσταση που δημιουργούν. Δε φοβόμαστε. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε.”

Για τους τραυματίες:
“Ο Σπανούλης έχει μπει και θα παίξει κανονικά, έχει ξεπεράσει τον ελαφρύ τραυματισμό που είχε. Ο Παπαπέτρου δεν έχει μπει με την ομάδα, έχει πρόβλημα με τη μέση του και θα δούμε την τελευταία στιγμή. Ο Γιανγκ κάνει θεραπείες και θα χρειαστεί ένα μικρό χρονικό διάστημα για να μπει στις προπονήσεις. Δημιουργήθηκε μία τενοντίτιδα στο γόνατό του από την κούραση.”

Δείτε εδώ το βίντεο:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…