Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Ο κόουτς μας άλλαξε την ψυχολογία”

“Ο κόουτς μας άλλαξε την ψυχολογία”

fitzipatrick mvp

fitzipatrick-mvp

Ο Τορλίν Φιτζιπάτρικ ήταν εξαιρετικός στην νίκη του Ρεθύμνου κόντρα στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League, συγκεντρώνοντας 27 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης του πρωταθλήματος και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης αυτής της “στροφής”.

Ο Αμερικανός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, τονίζοντας πως ο Νίκος Βετούλας με τον ερχομό του στην ομάδα τους άλλαξε ψυχολογία.

Αναλυτικά:

– Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε MVP της αγωνιστικής, για δεύτερη φορά σε διάστημα τριών αγωνιστικών ημερών και σε συνδυασμό με την σπουδαία εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ;

“Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου, που κατάφερε και κέρδισε διότι αν δεν τα καταφέρναμε κανείς δεν θα μιλούσε για μένα αλλά ούτε και θα αναδεικνυόμουν σε MVP. Ο καινούριος προπονητής, Νίκος Βετούλας, έχει αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας και μας έχει βοηθήσει πολύ. Είμαι περισσότερο χαρούμενος για τη νίκη παρά για τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη”.

– Η νίκη επί της ΑΕΚ δίνει την δυνατότητα στο Ρέθυμνο να κοιτάει περισσότερο, πιο ψηλά στην βαθμολογία προς τα πλέι οφ, αντί για χαμηλά στις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό;

“Πλέον έχουμε εδραιωθεί στην θέση. Έχουμε κάποια παιχνίδια μπροστά μας που θα πρέπει να κερδίσουμε και θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε το μομέντουμ. Οπότε πλέον κοιτάμε τις θέσεις που βρίσκονται ψηλότερα από την δική μας”.

– Ποια είναι η άποψη σου για την Basket League της φετινής σεζόν; Η ποιότητα και ο ανταγωνισμός είναι μεγαλύτερος σε σχέση με την προηγούμενη παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα, την σεζόν 2014-15 με τον Απόλλωνα Πάτρας;

“Η ποιότητα της Basket League θεωρώ πως είναι σχεδόν ίδια με την σεζόν που αγωνιζόμουν στον Απόλλωνα Πάτρας. Το πρωτάθλημα ήταν και είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό. Όλες οι ομάδες από την κορυφή έως και τις τελευταίες θέσεις διαθέτουν ποιότητα. Το κόουτσινγκ και το σκάουτινγκ είναι από τα υψηλότερα στην Ευρώπη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • euroleague champions

    Όταν μιλάει η… έδρα

    Για δεύτερη φορά μέσα σε 5 χρόνια η Κωνσταντινούπολη και το “Σινάν Ερντέμ” θα …
  • spanoulis cska1

    Της έχει πάρει… τον αέρα (pics, vids)

    Για τέταρτη φορά τα τελευταία έξι χρόνια, Ολυμπιακός και ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα διασταυρώσουν τα …
  • olympiakos efes 2

    Όπως το 2013 (vids)

    Ύστερα από την προχθεσινή εντός έδρας ήττα της Μπασκόνια από τη Ζαλγκίρις, ο Ολυμπιακός θα…
Περισσότερα από Διονύσης Διονυσόπουλος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…