Κεντρική Διεθνή “Ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μας”

“Ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μας”

Euroleague 4

euroleague-bartzokas-barcelona

Η Μπαρτσελόνα δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά την φετινή σεζόν και ήδη έχασε το Κύπελλο Ισπανίας, καθώς αποκλείστηκε από την Βαλένθια με 6776, στον ημιτελικό, όμως ο πρόεδος των “μπλαουγκράνα“, Τζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου δήλωσε την απόλυτη στήριξή του στον Έλληνα προπονητή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Tζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου:
“Γνωρίζαμε πως ύστερα από τις αρκετές αλλαγές που κάναμε σε ρόστερ και τεχνική ηγεσία, η φετινή σεζόν θα ήταν δύσκολη για εμάς. Χάσαμε το Κύπελλο, που ήταν ένας στόχος, αλλά έχουμε μπροστά μας δύο μεγάλους προκλήσεις, όπως είναι η διάκριση στην Euroleague, αλλά και ο τίτλος του πρωταθλήματος στην Ισπανία. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, πρέπει να παλέψουμε μέχρι το τέλος.

Είχαμε αρκετούς τραυματισμούς φέτος, σταθήκαμε ιδιαίτερα άτυχοι, είχαμε προβλήματα. Δεν είμαι απογοητευμένος που δεν πήραμε το Κύπελλο. Παρά τα προβλήματα μας, φτάσαμε στα ημιτελικά. Όταν θα έχουμε έτοιμους όλους τους παίκτες μας, ας δούμε τι θα κάνουμε προς το τέλος της σεζόν, όταν θα κριθεί το πρωτάθλημα στην Ισπανία. Ο κόουτς Μπαρτζώκας έχει την απόλυτη εμπιστοσύνη μας. Πρέπει όλοι να βοηθήσουν και να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό, ώστε στο τέλος η σεζόν να είναι πετυχημένη. Έχουμε ακόμη δρόμο πάντως.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…