Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο Κλάντον, το “doubledoublemachine” της ΚΑΕ και η πρωτιά

Ο Κλάντον, το “doubledoublemachine” της ΚΑΕ και η πρωτιά

acla

aclaΣυνήθεια έχουν γίνει τα double-double για τον Κιθ Κλάντον ο οποίος πέτυχε 15 πόντους και “κατέβασε” 11 ριμπάουντ στον αγώνα με το Λαύριο. Μάλιστα με τα έξι double-double που έχει στη Basket League, είναι ο παίκτης με τα περισσότερα στο πρωτάθλημα όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ. Απόλυτα δικαιολογημένα, λοιπόν, που η ΚΑΕ σε μια φωτογραφία που “ανέβασε” για τον Κλάντον μετά το ματς με το Λαύριο έγραψε… “doubledoublemachine” (δηλαδή μηχανή των double-double).

Θα πάρουν την 11η νίκη στα τελευταία 12 παιχνίδια τους οι -εξαιρετικοί- Γουίζαρντς στο εκτός έδρας ματς με τους Πέισερς; Οι πελάτες της 2winbet.gr θα παρακολουθήσουν με LIVE STREAMING τον αγώνα ποντάροντας παράλληλα στις υψηλότερες αποδόσεις! Εσείς;

Ο Αμερικανός φέτος (2016-17) στη Basket League είχε 12 πόντους και 12 ριμπάουντ στο ματς με τον Απόλλωνα, 17 πόντους και 16 ριμπάουντ στο εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο, 13 πόντους και 15 ριμπάουντ απέναντι στον Κόροιβο, 16 πόντους και 14 ριμπάουντ κόντρα στην Δόξα Λευκάδας, 12 πόντους και 15 ριμπάουντ στο ντέρμπι με τον Άρη και 15 πόντους και 11 ριμπάουντ στο εντός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…