Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ O “καυτός” ΜακΦάντεν της Ευρώπης και οι δύο πρωτιές

O “καυτός” ΜακΦάντεν της Ευρώπης και οι δύο πρωτιές

thadd

thaddΟ Θαντ ΜακΦάντεν είχε ηγετικό ρόλο στην νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Παρτιζάν. Ηταν αρκετές οι φορές που πήρε από το… χεράκι τον “Δικέφαλο”, τελείωσε τον αγώνα με 26 πόντους έχοντας μάλιστα 7/10 τρίποντα! Γενικότερα ο Αμερικανός στο Champions League είναι ιδιαίτερα παραγωγικός (αλλά και “καυτός”) έχοντας μέσο όρο 20 πόντους ανά ματς.

Μάλιστα ανάμεσα στους παίκτες του ΠΑΟΚ έχει τον μεγαλύτερο μέσο όρο στο σκοράρισμα, όπως τον μεγαλύτερο μέσο όρο έχει και στο ranking με 16,7 βαθμούς ανά αγώνα (υπάρχουν δηλαδή δύο πρωτιές για τον ΜακΦάντεν σχετικά με τα ευρωπαϊκά ματς).

Ολα τα ματς της Euroleague και του ΝΒΑ με LIVE STREAMING, με live betting αλλά και με τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς προς τους πελάτες της 2winbet.gr, η οποία προσφέρει τα πάντα με πλούσιες στοιχηματικές επιλογές!

Σε ό,τι αφορά το Champions League, ο ΜακΦάντεν δείχνει σταθερότητα επιθετικά και σε κανένα ματς δεν έχει μονοψήφιο αριθμό πόντων, στα έξι που έχει αγωνιστεί. Αντίθετα στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει τρία από τα έξι παιχνίδια με μονοψήφιο αριθμό πόντων.

Είναι δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται την βοήθειά του -και- στη Basket League (στην οποία έχει 9,5 πόντους μέσο όρο), καλείται και εκεί να δείξει μεγαλύτερη σταθερότητα καθώς έρχονται κρίσιμα ματς, αρχής γενομένης από αυτό με την ΑΕΚ στο “Νίκος Γκάλης”.

“Ζήστε” τα ματς του ΠΑΟΚ στο “Μονοπόλυο” (Γρηγορίου Λαμπράκη 193/Θεσσαλονίκη) το οποίο έχει γίνει ο αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών καθώς ξέρουν πως εκεί θα βρουν ό,τι ψάχνουν για να περάσουν όμορφα!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…