Κεντρική ΝΒΑ_ Ο Γουέστμπρουκ “ψάχνει”… εκδίκηση κόντρα στον Λεμπρόν

Ο Γουέστμπρουκ “ψάχνει”… εκδίκηση κόντρα στον Λεμπρόν

anba

anbaΜέρα Euroleague σήμερα και ο Παναθηναϊκός θα υποδεχτεί την Μπάμπεργκ (στις 21.15 το ματς), με τους “πράσινους” να θέλουν το δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα μετά το “διπλό” απέναντι στην Γαλατά. Πέραν αυτού του αγώνα, θα γίνουν ακόμη τέσσερις για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η Ούνικς θα αντιμετωπίσει στις 18.00 την Ρέαλ, η Εφές θα “συγκρουστεί” με την Αρμάνι Μιλάνο στις 19:30, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα παίξει με τον Ερυθρό Αστέρα στις 20.00 και η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα υποδεχτεί την Μπασκόνια (στις 21:05 ο αγώνας).

Ευroleague και ΝΒΑ στην 2winbet.gr με τις υψηλότερες αποδόσεις

Όλα τα παιχνίδια της Euroleague η 2winbet.gr τα προσφέρει στους πελάτες της στις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς! Φυσικά κάτι αντίστοιχο ισχύει και στο ΝΒΑ, εκεί όπου ξεχωρίζει το παιχνίδι (τα ξημερώματα της Παρασκευής) Οκλαχόμα Θάντερ-Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Ένα ματς στο οποίο θα γίνει “μάχη” ανάμεσα σε δύο ηγέτες, τον Ράσελ Γουέστμπρουκ και τον Λεμπρόν Τζέιμς οι οποίοι πολύ συχνά παίρνουν από τις ομάδες τους από το… χεράκι για να τις οδηγήσουν στις νίκες. Ενα τέτοιο παιχνίδι σίγουρα δεν πρέπει να το… χάσετε και η 2winbet.gr σας δίνει την δυνατότητα να δείτε τον αγώνα Θάντερ-Καβαλίερς με LIVE STREAMING παράλληλα με τις υψηλότερες αποδόσεις!

Γουέστμπρουκ για… ρεβάνς;

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες είχαν αγωνιστεί μεταξύ τους στις 29/1/17. Τότε αυτός που “χαμογέλασε” ήταν ο Τζέιμς καθώς οι Καβαλίερς είχαν κερδίσει εντός έδρας με 107-91 (25 πόντους ο Τζέιμς και 20 ο Γουέστμπρουκ). Πλέον μένει να φανεί αν ο Γουέστμπρουκ πάρει… εκδίκηση (και ρεβάνς) από τον Λεμπρόν και την ομάδα του Κλίβελαντ για εκείνη την ήττα.

Αναλυτικά τα ματς του ΝΒΑ που μπορούν να δουν οι πελάτες της 2winbet.gr τα ξημερώματα της Παρασκευής:

– Χόρνετς-Ρόκετς

– Μάτζικ-Σίξερς

– Θάντερ-Καβαλίερς

– Μάβερικς-Τζαζ

– Μπλέιζερς-Σέλτικ

Η μεγάλη προσφορά της 2winbet.gr στους πελάτες της

Πέρα από τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς αλλά και τα Live Streaming σε διάφορες διοργανώσεις (και εκτός μπάσκετ), εφόσον είστε πελάτης της, η 2winbet.gr σας δίνει την δυνατότητα να ποντάρετε σε Free Quiz και να κερδίσετε. Δηλαδή, δίχως κατάθεση χρημάτων στα στοιχήματα σας μπορείτε να έχετε κέρδη!

Η σχετική αναφορά της 2winbet.gr για την συγκεκριμένη προσφορά στους πελάτες της:

“Η 2winbet σας προσφέρει Free Κουίζ.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας 3 τύπους εξπρές δελτίου, που περιέχουν 6, 8 ή 10 γεγονότα.

Εάν ο πελάτης μαντέψει σωστά 6 από τα 6 γεγονότα κερδίζει 10€, 8 από τα 8 γεγονότα κερδίζει 20€ και αν βρει 10 από τα 10 γεγονότα κερδίζει 30€. Το κερδισμένο ποσό θα πιστώνεται στον πελάτη εντός 5 ημερών από την ημέρα που ολοκληρώθηκαν και τα 3 εξπρές δελτία της ημέρας”.

Ράσελ Γουέστμπρουκ ή Λεμπρόν Τζέιμς ο νικητής στο ματς Θάντερ-Καβαλίερς; Η “μάχη” των δύο σπουδαίων παικτών ζωντανά με LIVE STREAMING μέσω της 2winbet.gr η οποία προσφέρει στους πελάτες της τις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς σε Euroleague και ΝΒΑ!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΝΒΑ_

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…