Κεντρική Basket League Άρης Ο… εργατικότατος Τζάκσον

Ο… εργατικότατος Τζάκσον

aj

ajΑν υπάρχει κάτι που μπορούν να “κρατήσουν” στον Άρη από το ματς με το Στρασβούργο (πέρα από την νίκη φυσικά με διαφορά 19 πόντων) είναι η άκρως θετική εμφάνιση του Τζάστιν Τζάκσον. Έχουμε και λέμε… Ο Αμερικανός πέτυχε 9 πόντους, είχε οχτώ ριμπάουντ, τέσσερα κλεψίματα, δύο μπλοκ και συγκέντρωσε 18 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Μάλιστα βάσει ranking, αποτέλεσε τον πολυτιμότερο παίκτη των “κιτρίνων” στο παιχνίδι με τους Γάλλους.

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε με καλά λόγια για τον Τζάκσον κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου και είναι γεγονός πως μέχρι στιγμής στον Άρη είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τον Αμερικανό αναφορικά με την… τρομερή θέληση που δείχνει για δουλειά. Αυτό είναι ένα από τα χαρακτηριστικά του, όπως λένε στις τάξεις των “κιτρίνων” που κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα εργατικό παίκτη που δεν περιορίζεται απλά στην προπόνηση της ομάδας.

Ποντάρετε τα ματς του ΠΑΟΚ (με Παρτιζάν) και της ΑΕΚ (με Γιουβέντους) στις υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς που προσφέρει η 2winbet.gr στους πελάτες της και δείτε με LIVE STREAMING τις προσπάθειες του Αντετοκούνμπο στο παιχνίδι Μπακς-Χιτ!

Ο Τζάκσον, που είναι αρκετά αθλητικός παίκτης με γρήγορα πόδια, σύμφωνα με τα όσα θεωρούν στον Άρη, ακόμη είναι “ακατέργαστος” όσον αφορά τον ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού. Εκτιμάται πως έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης ενώ από εκεί και πέρα στο ματς με το Στρασβούργο έδειξε μεγάλη… πρόοδο στον τομέα των ριμπάουντ σε σχέση με τις επιδόσεις του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες τού επισημάνθηκε από μέλος του τεχνικού τιμ ότι δεν κατάφερε να βοηθήσει κόντρα στον “Δικέφαλο” στο κομμάτι των “σκουπιδιών” καθώς τελείωσε το ντέρμπι με… μηδέν ριμπάουντ και ο ίδιος φρόντισε να “φορτσάρει” σε αυτόν τον τομέα (σχετικά με τα ριμπάουντ, στην ομάδα της Θεσσαλονίκης ποντάρουν πολλά στον Τσάκσον) στο παιχνίδι με τους Γάλλους “μαζεύοντας” οχτώ ριμπάουντ (ήταν ο πρώτος ριμπάουντερ του Άρη).

“Moνοπόλυο”, ο χώρος (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193-Ανω Τούμπα Θεσσαλονίκης) που μπορείς να δεις όλα τα ματς και που σου τα προσφέρει τα… πάντα έχοντας γίνει ο αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…