Κεντρική Ασίστ Περαστικός Ο επόμενος πρόεδρος

Ο επόμενος πρόεδρος

fasoulas ioannidis eok

fasoulas-ioannidis-eok

Καλησπέρα φιλαράκια, τρέχουν τα πράγματα και δεν τα προλαβαίνουμε. Κάθε μέρα έχουμε και κάτι καινούριο, που ανατρέπει τα δεδομένα. Και για να μην σας κουράζω, το θέμα των ημερών δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την έδρα του τελικού και όλα όσα προηγήθηκαν του ορισμού του Αλεξανδρείου. Ο Γιώργος Βασιλακόπουλος άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, με την πιο άτυχη δήλωση στην ιστορία του. Χειρότερη κι από τις… μπανάνες του ΝΒΑ.

Oι υψηλότερες αποδόσεις της αγοράς και LIVE STREAMING από την 2winbet.gr προς τους πελάτες της, οι οποίοι την Κυριακή θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ζωντανά τις προσπάθειες του Ράσελ Γουέστμπρουκ στο ματς Θάντερ-Μπλέιζερς!

Δεν θα σταθώ στη δήλωση περί “μουσουλμανικής μειονότητας“, άλλωστε έχει καταγραφεί από τα παιδιά (μέχρι και βίντεο έφτιαξαν, το οποίο αν δεν είδατε, πατήστε εδώ γιατί αξίζει να το δείτε, έχει τρελή πλάκα). Πάμε στην επόμενη μέρα.

Όλοι αντιλήφθηκαν ότι ο Γιώργος Βασιλακόπουλος έχει “τελειώσει“. Δεν πάει να παίρνει 98% ποσοστό στις εκλογές (κι αυτό ψεύτικο είναι), δεν πάει να είναι νόμιμα εκλεγμένος πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Έχει τελειώσει. Δεν μπορεί πλέον να διοικήσει, έχει χάσει την πολιτική διαύγεια και την πυγμή, έχει καταπέσει. Ου γαρ έρχεται μόνο…

Το χειρότερο είναι πως δεν έχει συνεργάτες. Ο Τάκης Τσαγκρώνης, κάθε φορά που μιλούσε, δημιουργούσε μεγαλύτερη σύγχυση, δείγμα του ότι δεν είναι ευθυγραμμισμένος με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, δεν μπορεί να παράξει πολιτική. Δεν κάνει ο άνθρωπος.

Ήδη στην… αυλή του προέδρου συζητιέται έντονα το όνομα του Παναγιώτη Φασούλα. Η “αράχνη” προβάλλει ως η επόμενη μέρα, αυτής της διοίκησης. Ανήκει στον ίδιο πολιτικό φορέα (ΠΑΣΟΚ), έχει πολιτική διαδρομή πίσω του, είναι πιστός στον πρόεδρο κι -ενδεχομένως- είναι ο μόνος που μπορεί να πείσει τους αδερφούς Αγγελόπουλους να του δώσουν πίστωση χρόνου.

Μοιάζει να είναι ο ιδανικός (για την αυλή, τουλάχιστον) για να πάρει το δαχτυλίδι. Μόνο που υπάρχει κι η απέναντι όχθη. Ποιος είπε ότι η πολιτική είναι έξω από τον αθλητισμό; Και μπορεί η Αριστερά να μην είχε ποτέ ξεκάθαρη άποψη στο αθλητικό κομμάτι (πονεμένη ιστορία) η Νέα Δημοκρατία, όμως, θέλει να πάρει στα χέρια της το αθλητικό κίνημα.

Απέναντι στον Φασούλα εμφανίζεται ο πρώην προπονητής του. Ο Γιάννης Ιωαννίδης, έχοντας κάνει τον πολιτικό του κύκλο, προβάλλει ως ιδανική λύση για την προεδρία της ΕΟΚ, στηριζόμενος από τη Ν.Δ., που φιλοδοξεί να είναι η επόμενη κυβέρνηση. Με πολλές συμπάθειες (και αντιπάθειες) στον χώρο, έχει ντεζαβαντάζ την ηλικία (σε σχέση με τον Φασούλα), αλλά έχει στη φαρέτρα του ότι υπήρξε Υφυπουργός Αθλητισμού.

Όπως αντιλαμβάνεστε η κούρσα διαδοχής ξεκίνησε. Η επόμενη μέρα ήρθε, τα επιτελεία ετοιμάζουν τις κινήσεις και τις προσεγγίσεις τους. Πολλοί θα εμπλακούν στο παιχνίδι, καθώς οι νυν διοικούντες δεν έχουν να προβάλλουν ορατή βιώσιμη λύση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Περαστικός
Περισσότερα σε Περαστικός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…