Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Ο Μπόγρης, η… εποχή ΠΑΟΚ και ο ρόλος του Παππά

Ο Μπόγρης, η… εποχή ΠΑΟΚ και ο ρόλος του Παππά

Bogris

BogrisO Γιώργος Μπόγρης εξέφρασε την χαρά του μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ απέναντι στην Παρτιζάν ενώ η ασπρόμαυρη ΚΑΕ την Δευτέρα τον καλωσόρισε στη Θεσσαλονίκη. Γενικότερα η σχέση του Ελληνα σέντερ με τον “Δικέφαλο” είναι άριστη… Με αφορμή αυτό αλλά και το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη (στην οποία αγωνίζεται ο Μπόγρης), ας θημηθούμε το story της απόκτησής του Ελληνα σέντερ από τον “Δικέφαλο”. Υπάρχει… παρασκήνιο, υπάρχει ο Άρης, υπάρχει και ο Νίκος Παππάς. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά.

Ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ…

Το καλοκαίρι του 2013 είχε εκφραστεί “φλερτ” από πλευράς ΠΑΟΚ για τον Μπόγρη. Το θέμα του όμως δεν “έτρεξε” άμεσα. Ηταν αρχές του Αυγούστου (συγκεκριμένα στις 5/8) όταν “κυκλοφόρησε” πως ο Ελληνας σέντερ είχε συμφωνήσει οριστικά με τον Άρη. Κάτι τέτοιο όμως δεν ίσχυε, διαψευδόταν από τον ατζέντη του… Βέβαια γύρω στις 21.00 το βράδυ είναι γεγονός πως ο Μπόγρης φαινόταν να θεωρεί πως είναι πιθανό ότι θα καταλήξει στους “κίτρινους” δεδομένου πως το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ δεν ήταν τόσο πολύ προχωρημένο.

Ολα αυτά όμως ως τις 21.00 γιατί μετά όλα άλλαξαν. Ο “Δικέφαλος” προσέγγισε την πλευρά του παίκτη δείχνοντας του πόσο σημαντικός θα είναι για την ομάδα της σεζόν 2013-14. Ο Μπόγρης άρχισε να το σκέφτεται ξανά… Γύρω στις 22.00 έδειχνε να θεωρεί πως είναι 50%-50% οι πιθανότητες να καταλήξει στον Άρη ή στον ΠΑΟΚ. Πέραν του αγωνιστικού ρόλου, περίμενε και κάποιες οικονομικές εγγυήσεις από πλευράς του “Δικεφάλου”. Του δόθηκαν… Ο Άρης του πρόσφερε -αρκετά- περισσότερα χρήματα σε σχέση με τον ΠΑΟΚ αλλά και διετές συμβόλαιο. Ωστόσο το οικονομικό φάνηκε να περνά σε δεύτερη μοίρα για τον Ελληνα σέντερ.

Ο Aντετοκούνμπο μετά τους 28 πόντους του κόντρα στους Σανς, έχει μπροστά του τον αγώνα Καβαλίερς-Μπακς. Η 2winbet.gr θα προσφέρει το ματς στους πελάτες της με LIVE STREAMING, όπως και όλα του ΝΒΑ με τις καλύτερες αποδόσεις!

Ρώτησε τον Παππά, εκείνος του “έδειξε” τον “Δικέφαλο”

Η αλήθεια είναι πως ο Μπόγρης απευθύνθηκε στον Νίκο Παππά ζητώντας την άποψή του για το ποια ομάδα θα ήταν καλύτερο να επιλέξει. Ο καλαθοσφαιριστής του Παναθηναϊκού τον “έσπρωξε” προς τον ΠΑΟΚ… Παρά το ότι στον Παππά οφειλόταν ένα -μικρό- ποσό από την 2011-12 όταν αγωνίστηκε στον “Δικέφαλο”, παρά το ότι ο ίδιος ήθελε να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ (την σεζόν 2012-13) αλλά η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδειξε μεγαλύτερη προτίμηση στον Κώστα Χαραλαμπίδη (στη Θεσσαλονίκη “κυκλοφορούσε” το 2012 ότι ο Παππάς δεν δέχτηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ και κατέληξε στον Πανιώνιο αλλά όλα αυτά ήταν… ανακρίβειες και μάλιστα ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής μετά τον γάμο του με τους “κυανέρυθρους” είχε δηλώσει σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης ότι “δεν είχα επίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ έδειξε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τον Χαραλαμπίδη, έτσι ήρθαν τα πράγματα, είμαι στον Πανιώνιο και ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα”) ο νυν παίκτης του Παναθηναϊκού δείχνοντας εξαιρετική συμπεριφορά προς τον “Δικέφαλο” (δίχως να κρατά καμιά… κακία), υπογράμμισε προς τον Μπόγρη ότι θα ήταν καλύτερο να συνεχισει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ σε σχέση με την προοπτική να μετακομίσει στον Άρη.

“Ζήστε” τα ματς του ΠΑΟΚ στο “Μονοπόλυο” (Γρηγορίου Λαμπράκη 193/Θεσσαλονίκη) το οποίο έχει γίνει ο αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών καθώς ξέρουν πως εκεί θα βρουν ό,τι ψάχνουν για να περάσουν όμορφα!

Με νονό… ΠΑΟΚτσή

Η γνώμη του Παππά μέτρησε πολύ για τον Μπόγρη (είναι πολύ καλοί φίλοι), ο Ελληνας σέντερ πριν τις μεσάνυχτα (της συγκεκριμένης μέρας του Αυγούστου του 2013) ήταν έτοιμος να πει το “ναι” στον ΠΑΟΚ και τελικά το είπε λίγη ώρα μετά (ουσιαστικά τρεις ώρες μετά από επαφές με Άρη και ΠΑΟΚ) αφήνοντας στην άκρη το οικονομικό και το γεγονός πως η προσφορά του Άρη ήταν καλύτερη (πάντως ευχαρίστησε τους “κίτρινους” για την πρόταση και τους ενημέρωσε ότι επέλεξε να μετακομίσει στους “ασπρόμαυρους”).

Ο Μπόγρης ανακοινώθηκε επισήμως από τον “Δικέφαλο”, η αλήθεια είναι πως η παρουσία του στον ΠΑΟΚ ήταν ό,τι το καλύτερο γι’ αυτόν καθώς έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με αποτέλεσμα την σεζόν 2014-15 να μετακομίσει στην Ανδόρρα. Μάλιστα με την επιλογή του να παίξει στον ΠΑΟΚ, ο Μπόγρης έκανε και το χατήρι του… νονού του. Βλέπετε ο τελευταίος είναι φανατικός ΠΑΟΚτσής!

 

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…