Κεντρική Διεθνή “O Άρης είναι μία θρυλική ομάδα με θρυλική έδρα”

“O Άρης είναι μία θρυλική ομάδα με θρυλική έδρα”

jackson

jackson

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Άρη ο Τζέι Ντι Τζάκσον αναφερόμενος τόσο στην ομάδα των “κίτρινων” αλλά και στην έδρα τους, ενώ σχολίασε και τις εμφανίσεις του επερχόμενου αντιπάλου απέναντι στη Στραμπούρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της Βιλερμπάν:

Για την αναμέτρηση: “Είμαστε ενθουσιασμένοι. Παίζουμε με μια θρυλική ομάδα σε ένα θρυλικό γήπεδο. Είμαστε ανυπόμονοι για τον αγώνα. Είδαμε τι μπορεί να πετύχει ο Άρης εδώ με τη Στρασμπούρ, οπότε το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε πνευματικά συγκεντρωμένοι, για να μπορέσουμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Για το αήττητο που έχει απέναντι στον Άρη ως πρώτος προπονητής: “Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η παράδοση. Το σημαντικό σε αυτή τη σειρά είναι ότι είναι διπλοί αγώνες, δεν κερδίζεις ή δεν χάνεις κάτι αύριο (01/03). Είναι σημαντικό είτε να χάσουμε με λίγους πόντους είτε να κερδίσουμε, για να κυνηγήσουμε την πρόκριση στο γήπεδό μας”.

Για τη διαφορά της ομάδας του ανάμεσα στις ευρωπαϊκές και τις εγχώριες διοργανώσεις:Δεν έχω εξήγηση. Έχουμε καλό πρωτάθλημα, πολύ ισορροπημένο. Ίσως να έχουμε δώσει μεγαλύτερη προσοχή στο Basketball Champions League, είχαμε και τον τελικό του Κυπέλλου Γαλλίας, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος”.

Για τις εμφανίσεις του Άρη απέναντι στη Βιλερμπάν: “Παίζουν πολύ αθλητικά, πολύ επιθετικά στην άμυνα. Ανάγκασαν την Στρασμπούρ να κάνει 26 λάθη, κάτι που μοιάζει αφύσικο σε τέτοιο επίπεδο, αλλά εάν κάνεις τόσα λάθη δεν θα έχεις τύχη. Εάν κάνουμε πάνω +20 λάθη θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Πρέπει να προσέξουμε αυτό το κομμάτι και να είμαστε κι εμείς όσο επιθετικοί μπορούμε στην άμυνα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Τζάνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…